Mit job som freelancer hos Vi Unge

 

Det sidste års tid har jeg skrevet novellen Sofies liv, som har kørt i alle Vi Unge blade indtil nu. Novellen er netop afsluttet, og alle 17 afsnit er blevet sat sammen til 10 sider i det store Vi Unge Teenlife Sommer blad, som kom på gaden den 18. juni!

Jeg husker tydeligt, da jeg greb chancen og kontaktede Vi Unge redaktionen. Jeg havde længe gået med tanken om, at jeg gerne ville skrive noveller til et ungdomsmagasin, men jeg havde aldrig rigtig fået taget mig sammen til at kontakte nogen. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke, at det var dovenskab eller lange to-do-lister, som afholdt mig fra at tage kontakt til nogle magasiner, men nærmere frygten for at få afslag. Et eller andet sted tror jeg også, at jeg ligefrem forventede, at jeg ville få afslag – og der var jo ingen grund til at skrive til nogen, hvis man vidste, at man bare ville få afslag alligevel, vel?

Trods min overbevisning om, at jeg vidste alt om fremtiden og hvad den ville bringe, hvis jeg tog en chance, endte jeg med at kontakte Vi Unge redaktionen som den første. Jeg vidste godt, at det var lidt af et sats, eftersom de er Danmarks største ungdomsmagasin og derfor ikke burde være helt nemme at komme igennem hos. I første omgang fik jeg nu heller ikke lige det svar, som jeg havde håbet på at få fra dem, men efter et par måneder kontaktede de mig igen – og vupti, så var jeg pludselig på vej til Aller Media’s hovedkontor i København for at skrive kontrakt! 

Det har været en fantastisk og ikke mindst udfordrende oplevelse at arbejde som freelancer hos Vi Unge, og jeg er utrolig glad for at kunne sige, at jeg fortsætter endnu. Udover novellen har jeg nemlig også skrevet adskillige interviews og artikler – og det er lige præcis interviews, som jeg har fået æret af at fortsætte med at lave. Det er ikke altid lige nemt at finde drengene til de interviews, som jeg får til opgave at lave, men jeg har intet imod lidt udfordring på den front! Derudover skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg har haft svært ved at skulle forholde mig til deadlines, men efter et år har jeg nu alligevel lært en masse – blandt andet, at det ikke er så smart at udskyde det hele til sidste øjeblik (det tror jeg aldrig rigtig, at jeg nåede at lære i gymnasiet).

Hvis du spørger mig, så er det lidt skræmmende at tænke på, hvad der kan ske, hvis bare man tager en chance og kaster sig ud i det, selvom man ikke aner, hvad der venter én på den anden side. Livet er fyldt med chancer og muligheder, og jeg er evigt taknemmelig for hver eneste, jeg får tilbudt.

Så vælg i dag at tage en chance! Du ved aldrig, om det fører til et job som freelancer hos Danmarks største ungdomsmagasin med intet mindre end 114.000 læsere, eller noget endnu bedre 💜

 

NYSGERRIG EFTER MERE?
Få min step-by-step guide “Sådan bliver du den gladeste udgave af dig selv” sammen med 30 dages online coaching og vejledning direkte fra mig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev i dag.
Ingen spam. Kun e-mails, der løfter din energi.

 


 

KOMMENTARER

avatar
  Subscribe  
Modtag besked om