Jeg var udbrændt

 

 

Jeg har det sidste stykke tid følt mig utrolig uinspireret – og det er ikke, fordi jeg ikke har idéer. Tværtimod har jeg alt for mange idéer og alt for lidt fokus på det, der virkelig betyder noget.

Da jeg var i Portugal som rejseleder lærte jeg at leve i nuet. Jeg lærte at løse problemerne hurtigst muligt, når de opstod på de mest upraktiske og latterlige tidspunkter, og jeg lærte at give slip på bekymringerne, når jeg havde gjort alt i min magt for at løse problemet. Jeg lærte at vågne op og være klar til en dag med udfordringer, for jeg vidste, at der ikke var én dag, der var den samme. Jeg lærte at nyde øjeblikket lige nu og her – simpelthen fordi jeg ikke havde noget andet valg, eftersom jeg aldrig vidste, hvad den næste dag, time eller minut ville bringe.

Det har jeg ikke været så god til, siden jeg kom hjem fra Portugal. Jeg har derimod prioriteret fremtidige projekter over min skrivetid og inspirationstid, og jeg har planlagt og udregnet det rette tidspunkt for lanceringen af nye projekter. Jeg har planlagt og planlagt og planlagt, og jeg har fuldstændig glemt at leve og værdsætte øjeblikket lige nu og her.

De sidste par måneder har jeg arbejdet og været produktiv fra klokken 5:00 om morgenen hver eneste dag, og jeg har først holdt fri, når jeg blev for træt om aftenen og simpelthen blev nødt til at gå i seng. Jeg har holdt mig selv som fange og ikke givet mig selv fri på andre tidspunkter, end når jeg var sammen med mine veninder. Sandheden er, at jeg har kørt mig selv ud på et sidespor, og nu føler jeg mig fuldstændig udbrændt.

Da jeg blev interviewet til Børsen tilbage i december spurgte journalisten mig, hvad jeg lavede i min fritid. Jeg tænkte med det samme “hvilken fritid?” og sad for første gang under hele interviewet uden et svar på hans spørgsmål.

I det øjeblik gik det op for mig, at jeg slet ikke havde nogen fritid udover fitness. Jeg havde gjort min fritid til mit arbejde – og det er nok noget af det dummeste, man kan gøre, når man er en kreativ ildsjæl. At være kreativ er det stikmodsatte af at være praktisk. Kreativitet kommer fra hjertet, og hjertet handler ikke ud fra det, der er praktisk eller logisk – det handler ud fra det, der går i harmoni med din sjæls største ønske.

Jeg tror, at det er vigtigt at adskille sit kreative arbejde fra sit praktiske arbejde, for arbejde er generelt et negativt ladet ord i dagens samfund. Mange af os siger “jeg gider virkelig ikke arbejde i dag” og “jeg er godt nok glad for, at det endelig er blevet weekend”. Når vi spørger hinanden, hvordan det går på arbejdet, så er det næsten blevet en selvfølge at svare, at det går helt fint.

Men fint er ikke godt nok for mig. Jeg vil leve et liv, som jeg elsker hver eneste dag – ikke kun når det er weekend eller ferie – og det sidste lange stykke tid har jeg ikke følt mig ret motiveret til at stå op om morgenen. Takket være min viljestyrke er det trods alt lykkes mig at komme op klokken 5:00 hver dag, men jeg har slet ikke følt mig spændt på at tage hul på en helt ny dag.

Og det er slut nu. Nu skal min tid og arbejde ikke gøres op i, hvor mange nyhedsbreve jeg får skrevet og planlagt, hvor mange kapitler jeg får skrevet, eller hvor mange ting jeg når på min to-do liste. Nu vil jeg fokusere på, hvor meget jeg smiler i løbet af dagen, hvor meget jeg bliver inspireret, og hvor meget jeg elsker mit liv.

Jeg er ikke meget for nytårsforsætter…. men jeg har nu alligevel et mål for 2017.

Jeg vil følge mit hjerte og min intuition hver evig eneste dag. Uanset hvad andre forventer af mig, vil jeg gøre det, der føles rigtigt for mig – for det her er mit liv, og jeg bestemmer selv, hvordan jeg vil leve det. Jeg vælger at genvinde kontrollen over mit liv, og jeg giver slip på alle de forventninger, jeg har til mig selv.

 

Jeg var udbrændt, da jeg startede med at skrive det her blogindlæg. Nu er jeg inspireret og klar til at dele ud af mit hjerte, som ikke længere føles tungt.

Og det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger bloggen her til at komme ud med mine tanker og følelser. Tak, fordi du gad lytte 💜

 

NYSGERRIG EFTER MERE?
Få min step-by-step guide “Sådan bliver du den gladeste udgave af dig selv” sammen med 30 dages online coaching og vejledning direkte fra mig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev i dag.
Ingen spam. Kun e-mails, der løfter din energi.

 


 

1
KOMMENTARER

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Ny hjemmeside & nyt kontor | Amanda D. Recent comment authors
  Subscribe  
Modtag besked om
trackback

[…] Læs blandt andet mit blogindlæg: Jeg var udbrændt […]