Ny hjemmeside & nyt kontor

 

Jeg har her på det sidste fået en del spørgsmål omkring, hvorfor jeg har valgt at få nyt design på min hjemmeside, og hvorfor jeg har lejet mig et kontor. Jeg tænkte derfor, at det ville være oplagt at skrive et lille blogindlæg for at besvare alle spørgsmålene én gang for alle. So here we go!

Der er mange grunde til, at jeg valgte at få et nyt design her på siden. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg selv var blevet rimelig træt af det gamle design, men når det er sagt, så var det bare heller ikke et særlig praktisk design. Jeg kunne se, at omkring 80% af mine besøgende kom fra en tablet, og eftersom det gamle ikke fungerede optimalt på alle tablets, var det et ret stort problem – især hvis man skulle læse en længere tekst eller et blogindlæg, for så blev man på visse tablets nødt til at zoome helt ind for at se, hvad der stod.

En anden grund til, at jeg valgte at få nyt design, er fordi jeg gerne vil sætte mere fokus på mit content. Jeg vil gerne inspirere og gøre en forskel gennem både blogindlæg og videoer, for jeg ønsker at nå ud til endnu flere mennesker. Jeg vil ikke bare have, at min hjemmeside skal være en salgsside, der kun omhandler mine bøger – så derfor krævede det en del ændringer i designet.

Og så er der den del med mit kontor, som jeg faktisk får utrolig mange spørgsmål omkring. Hvis du følger mig på Snapchat eller har læst artiklen i Sjællandske for en lille måneds tid siden, så har du måske set, at jeg er flyttet ind i et udviklingshus, hvor jeg har fået mit eget kontor. Jeg har dog ikke fortalt, hvor det ligger henne, eller hvorfor jeg overhovedet har valgt at få mig et kontor – så det får I forklaringen på her!

Den 1. januar 2017 flyttede jeg mit hjemmekontor til UdviklingsHus Fuglebjerg, som kun ligger en lille kilometer fra der, hvor jeg bor. Grunden til, at jeg valgte at få mig et kontor uden for mit eget hjem, var fordi jeg i en længere periode havde kunnet mærke, at jeg havde brug for at adskille mit arbejde og min fritid. Selvom jeg elsker det jeg laver, har jeg ind i mellem brug for at give mig selv et pusterum, så jeg kan lade op og få ny inspiration – og den mulighed har jeg fået nu.

 


Læs blandt andet mit blogindlæg: Jeg var udbrændt


 

Udover det er jeg nu blevet en del af et netværk med andre iværksættere og forfattere, som ofte sidder med nogle af de samme udfordringer og bekymringer, som jeg selv gør i løbet af en arbejdsdag. Jeg har fået et fællesskab, hvor jeg frit kan dele alle mine tanker og idéer, og jeg har mulighed for at sparre med alle de andre i huset. Vi har månedlige netværksmøder og husmøder, hvor vi alle mødes og inspirerer hinanden, hvilket bare er et super fedt koncept! Derudover bestræber vi os efter at spise frokost sammen så ofte som muligt og tage til fredagscafé.

Selvom jeg kun har været del af fællesskabet i halvanden måneds tid, føler jeg allerede, at udviklingshuset har givet mig utrolig meget. Hvis du gerne vil vide mere om UdviklingsHus Fuglebjerg, kan du læse mere HER

Og bare rolig, I skal nok få billeder af mit hyggelige kontor meget, meget snart 💜

 

NYSGERRIG EFTER MERE?
Få min step-by-step guide “Sådan bliver du den gladeste udgave af dig selv” sammen med 30 dages online coaching og vejledning direkte fra mig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev i dag.
Ingen spam. Kun e-mails, der løfter din energi.

 


 

4
KOMMENTARER

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Amanda D.Maybritt JensenYaren Recent comment authors
  Subscribe  
Modtag besked om
Maybritt Jensen
Maybritt Jensen

Hej Amanda.
Tillykke med dit nye kontor , og den nye hjemmeside. Altid rart med fornyelse, og så er det en god ide at , være hjemme når man er hjemme. Derfor ønskede jeg heller ikke hjemmearbejdsplads, da vi fik det tilbudt på min tidligere arbejdsplads. God weekend

Yaren
Yaren

Så stort og respektfulft. xx