Jeg lukker ned for salget af mine bøger for evigt og altid

 

Jeg ved godt, at du sikkert tænker, at jeg bluffer – men det gør jeg ikke.

I dag har jeg nemlig taget en stor beslutning (en rigtig stor beslutning) som kommer til at have en enorm indflydelse på mit liv, min virksomhed og mit brand.

Jeg har besluttet mig for at lukke salget for 4 af mine bøger – for altid.

Og de bøger, som jeg lukker salget for, er dem her:
Bag om dagbogen
Sandheden om Shay Martinez
Dramaet om Shay Martinez
Kampen om Shay Martinez

Det sker den 13. oktober, så klokken 23:59 dagen inden er det altså absolut sidste chance for at få fat i en af de overstående bøger.

Den eneste af mine bøger, der herefter vil være mulig at få fingrene i, er min nyeste roman Med hjertet som kompas.

Og så tænker du måske: Hvorfor i alverden tage sådan en dum og direkte åndssvag beslutning?

Fordi det føles rigtigt.

Jeg har ikke noget logisk eller fornuftigt svar på det spørgsmål. Jeg kan kun sige, at det er det, mit hjerte vil.

I rigtig mange år har jeg skrevet om mange forskellige emner – selvværd og selvtillid, vigtigheden af at sætte sig selv først, selvkærlighed, hjerte vs. hjerne, troen på sig selv og meget, meget mere.

Det er alle sammen super vigtige emner og budskaber, som verden har brug for at høre.

Men jeg kan bare mærke, at det ikke længere er min opgave at sprede alle de budskaber. Det er tid til at steppe mit game op og kun fokusere på det absolut vigtigste og mest essentielle omkring det at skabe et liv med hjertet som kompas – nemlig at mærke sig selv, lytte til sit hjerte og turde gå vejen.

Sandheden er, hvis du ikke kan mærke dig selv og ikke har lært at lytte til det, som dit hjerte prøver at fortælle dig, så er alt andet ligegyldigt.

Og jeg er ikke her for at overbevise hele verden om, at de skal lytte til deres hjerte. Jeg er her for at hjælpe, inspirere og støtte dig, der sidder derude og allerede er klar til at gå vejen, men mangler modet og redskaberne til det.

 

Så derfor må noget dø….

Og det “noget”, er mine gamle udgivelser. Det er bøger, som har haft en kæmpe betydning for både min egen udvikling og for mine læsers udvikling, men som ikke kan komme med mig videre på den rejse, som mit hjerte vil på.

Det er ikke, fordi mine bøger ikke er gode, for det ved jeg, at de er. Faktiske er de møg hamrende gode, og jeg ville sådan ønske, at flere ville få gavn af de indsigter og den viden, som de er fyldt med.

Men jeg kan bare mærke, at der er noget større i vente for mig.

Jeg har brug for at tydeliggøre, hvad det er, jeg står for, og jeg har brug for kun at sætte fokus på de allervigtigste budskaber og det, som jeg virkelig brænder for.

Så når vi rammer efterårsferien, er det ikke længere muligt at få fat i de her 4 bøger…..

 

 

(Og ja, det gælder selvfølgelig også Shay Martinez pakketilbuddet)

De overstående bøger forsvinder både som paperbacks og e-bøger, og de forsvinder fra alle boghandlere over hele landet. De forsvinder for evigt og altid.

Det er en stor og enormt skræmmende beslutning, som både giver mig hjertebanken og en klump i halsen – men jeg kan bare mærke, at det er det her, mit hjerte vil. Jeg kan mærke, at det kun er mit ego og min frygt, der holder fast i mine gamle udgivelser. Mit hjerte er allerede klar til at tage næste step.

Og nogle gange bliver man bare nødt til at gå med hjertet, selvom det gør ondt.

Selvom det ikke altid giver mening.

Selvom det hverken virker fornuftigt eller sikkert.

Og selvom der er tusindvis af grunde til, at det aldrig nogensinde vil fungere.

Nogle gange bliver man nødt til bare at gå med hjertet. Man bliver nødt til at stole på den ene grund til, at det vil fungere, og man bliver nødt til at mærke frygten og bare gøre det alligevel.

For det er det, som et liv med hjertet som kompas handler om. Det handler om at gøre det, der føles rigtigt i dit hjerte, selv når alle omkring dig synes, at det er verdens dårligste idé, og når intet i dit liv tyder på, at det vil blive en succes.

Når du følger dit hjerte, så er det dømt til at blive en succes. Altid og uden undtagelse.

Det er min allerdybeste overbevisning.

 

Så om 9 dage lukker jeg døren for at åbne en ny….

Det betyder altså, at hvis du vil have fat i nogle af de 4 bøger, som på næste lørdag forsvinder for altid, så er det ved at være sidste chance.

Måske er der en bog, som du længe har tænkt på, at du godt kunne tænke dig at læse….

Måske har du gået og overvejet at give en af mine bøger til en, som du holder af, og som har brug for at høre mine budskaber….

Eller måske havde du planer om at vente til jul eller til din fødselsdag, så du kunne ønske dig en af mine bøger i gave….

Uanset hvad, så lukker salget lige om lidt, og jeg har kun et begrænset antal bøger på lager. Jeg bestiller ikke nye bøger hjem, når mit lager er tomt – så det gælder om at være hurtig, hvis du kan mærke, at du vil bruge din efterårsferie (eller weekend) på at læse en bog fyldt med værdifulde indsigter og budskaber, som snart er væk for altid.

Dét vil jeg ikke gå glip af! Lad mig få fingrene i en af de bøger, inden det er for sent >>>

 

 

Jeg vil være helt ærlig overfor dig.

Den her beslutning kilder helt ned i maven. Den gør mig pisse hamrende nervøs, og den får min hals til at snøre sig sammen.

Men den føles rigtig. Den føles rigtig, og jeg har aldrig været mere klar til at gå med mit hjerte, end jeg er nu.

Jeg kan mærke, at mit helt store gennembrud ligger på den anden side af min frygt – og når du læser det her nyhedsbrev, så har jeg allerede taget første skridt på rejsen.

Så nu håber jeg bare, at du også får modet til at tage det første skridt, så vi kan gå vejen sammen 💜

Reservér en bog til mig! Nu skal der sgu ske noget >>>

 

NYSGERRIG EFTER MERE?
Få min step-by-step guide “Sådan bliver du den gladeste udgave af dig selv” sammen med 30 dages online coaching og vejledning direkte fra mig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev i dag.
Ingen spam. Kun e-mails, der løfter din energi.

 


 

KOMMENTARER

avatar
  Subscribe  
Modtag besked om