Karoline: “Den eneste bog, der kan få mig til at trække vejret i forbindelse med angst”

 

I dag vil jeg fortælle dig om en pige, som har en møg hamrende inspirerende historie (en succeshistorie, så at sige).

For som du nok ved, så lukker jeg for salget af mine bøger for altid om 2 dage – og du bliver simpelthen nødt til at høre, hvilken enorm indflydelse Bag om dagbogen har haft (og stadig har) på Karolines liv, inden den forsvinder for altid.

Men inden vi når så langt, så er det vigtigt, at du forstår, hvor hun kommer fra, og hvordan hendes opvækst har været. Alt det og meget mere har hun været så sød at skrive til mig.

(Og ja, jeg har selvfølgelig fået lov til at dele hendes historie med dig!)

 

Her er, hvad Karoline skrev til mig….

Jeg har fulgt dig siden du startede på Movellas, og jeg har altid forsvundet i dine historier. De har været et tilflugtssted for mig.

Jeg fik min første ven i 7. klasse, og jeg har været omringet af mange dårlige venner, som ødelagde mig og svigtede mig. Det tvang mig til at gå ned psykisk og tvinge mig til at kaste op for at slippe for at være i skolen.

Jeg startede forfra, da jeg flyttede væk fra alle de her mennesker i 8. klasse, og var socialt handicappet. Jeg kunne ikke finde ud af at fungere i fællesskab. Selv når jeg var afsted for at passe mine heste blev jeg mobbet, og skubbet uden for fællesskabet.

For mig blev tingene virkelig slemt, da jeg startede i gymnasiet og fik konstateret kontrolangst. Det blev til sidst så slemt at jeg fik angstanfald, hvis vi havde en aktivitetsdag på skolen, eller hvis vi skulle til en forsamling eller en tur væk fra det almindelige skema.

Heldigvis kom jeg igennem det og fik min studentereksamen. Jeg er 19 år idag, og blev student her i sommers. (Skrev hun i 2017)

På mange måder har dit forfatterskab været mit tilflugtssted. Der har været mange situationer hvor dine historier har fået mig væk fra tanker om at alt håb var ude for at jeg nogensinde ville blive rask igen.

Når jeg har læst karakterenes viljestyrke til at kæmpe sig igennem tider, hvor man ikke har lyst til at andet end at gemme sig væk og føler at alt er ligegyldigt og man nærmest ikke kan fungere nok til at spise eller få rent tøj på, så har jeg fået samme viljestyrke. Jeg har aldrig følt mig alene når du har skrevet.

Overordnet er det her måske mere en takkebesked for at redde mig fra mine tanker, end en objektiv kommentar om dine romaner. I hvert fald, tak. Jeg skylder dig meget.

 

Som du kan læse, så fortæller Karoline rigtig meget om, hvad mit forfatterskab har gjort for hende – men der er særligt én bog, der har haft stor betydning for hendes liv.

Nemlig min debutroman, Bag om dagbogen.

 

Hør bare, hvad hun fortæller om bogen her….

Jeg fik Bag om dagbogen efter en kæmpe ændring i min hverdag, og min veninde kunne se hvor meget jeg bebrejdede mig selv. Jeg tror egentligt hun var nået til et punkt hvor ord alene ikke var nok.

Jeg manglede et univers der var mit safeplace, som jeg kunne fordybe mig i. Det fik jeg lov til med bogen, og langsomt begyndte min mentale recovery.

Den gav noget selvindsigt fordi, Rosie er rigtig nem at spejle sig i. De ting hun gør og føler var noget jeg nikkede al for genkendende til.

Selve bogen er et virkelig fantastisk redskab, fordi at den er så velformuleret, og sproget fanger en. Der er fokus på mennesket som et meget alsidigt væsen, som både gør kloge og dumme ting i desperation for overlevelse.

Uden tvivl en af mine yndlingsbøger når min angst begynder at tage til – og nok den eneste bog jeg kender, som kan få mig til at trække vejret i forbindelse med angst.

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner.

 

Da Karoline fortæller mig, hvad Bag om dagbogen har gjort for hende, er hun 21 år gammel.

Er det ikke lidt vildt, at bogen dumpede ned i hendes hænder, da hun havde allermest brug for den? Og ikke mindst, at hun lyttede til sin intuition og sit hjerte?

Hun lyttede til det, der trak i hende, fordi hun kunne mærke, at bogen talte til hende – og så tog hun handling på den følelse og gjorde det, som hendes hjerte bad hende om.

Nemlig at læse bogen og lade den være starten på hendes mentale recovery.

Synes du ikke, at det er fantastisk? Synes du ikke, at det er fucking sejt, at hun turde at handle på det, der trak i hende, frem for bare at tage offerrollen på sig og sige: “Ingen kan hjælpe mig! Jeg er håbløs, og jeg fortjener ikke engang at få det bedre”.

Det kræver mod at vælge offerrollen fra.

Det kræver mod at lytte til sine følelser, sit hjerte og sin intuition, når noget føles rigtigt indeni, men alting virker ligegyldigt og håbløst udenpå.

Derfor blev jeg nødt til at dele Karolines historie her på bloggen.

Jeg synes nemlig, at hun er fucking sej – ikke kun, fordi hun på trods af alt det, som hun har været igennem, har turde at smide offerrollen fra sig, men fordi hun tør at stå frem med sin historie og dele den i håbet om, at den vil give andre et skub i den rigtige retning.

Skønne Karoline er et levende eksempel på, hvilken enorm indflydelse Bag om dagbogen har på dem, der læser den, og hvilken vanvittig transformation den kan være redskabet til.

Den her bog er ren healing (ikke kun for mine læsere, men også for mig, dengang jeg skrev den).

Som Karoline skriver, så giver den selvindsigt, fordi hovedpersonen er rigtig nem at spejle sig i.

Og hun kalder bogen for “et virkelig fantastisk redskab”, fordi den har givet hende nye indsigter omkring sig selv, og fordi den stadig den dag i dag hjælper hende med at trække vejret i forbindelse med angst.

Hun skrev endda til mig tilbage i august, at hun var gået i gang med at læse bogen igen, fordi den hjalp hende med “tilbage til skolen”-nerverne.

 

Og jeg ved, at der er flere af mine læsere, der har en historie ligesom Karoline – men jeg kunne bare mærke, at jeg blev nødt til at dele lige netop hendes historie med dig, inden det fantastiske redskab af en bog, som har hjulpet hende, forsvinder for evigt og altid.

For det er altså fredag klokken 23:59, at det er allersidste chance for at få fingrene i en af de her 4 bøger…..

 

 

(Og ja, det gælder selvfølgelig også Shay Martinez pakketilbuddet)

Herefter forsvinder de både som paperbacks og e-bøger, og de forsvinder fra alle boghandlere over hele landet. De forsvinder for evigt og altid.

Så hvis du ligesom Karoline vil have et virkelig fantastisk redskab, som du altid kan hive frem, når krisen rammer, så skal du være hurtig, for mine bøger bliver revet væk lige for tiden. Jeg har kun et begrænset antal på lager – og når der er udsolgt, så er der altså udsolgt for altid.

Måske ved du, at jeg så sent som i torsdags lavede en opdatering på både min Facebook og Instagram, hvor jeg gjorde opmærksom på, at næsten halvdelen af mine bøger allerede var blevet revet væk. (Endda på bare et enkelt døgn!)

Så er du en af dem, der sidder og overvejer, om du skal købe mine bøger eller ej, så skal du se at få taget en beslutning – for lige om lidt er de væk, og så er de altså væk for evigt og altid.

Om bare 2 dage lukker jeg for salget, og jeg har kun meget få, eksklusive eksemplarer tilbage – så det er ved at være sidste udkald for dem, der vil have fingrene i en bog.

Dét vil jeg ikke gå glip af, efter at have hørt Karolines historie! Giv mig det redskab, som hun har brugt >>>

 

 

Kun 249,- kroner for at komme igennem en svær periode ligesom Jasmin, eller for at kunne trække vejret midt i et angstanfald – ville du ikke være villig til at betale det?

Det ville jeg (og jeg ville til hver en tid prioritere mit eget velvære over 5 kopper kaffe fra Starbucks, som tilsammen koster det samme som Bag om dagbogen).

Det vil jeg også! Lad mig spare på kaffen denne måned og bestille en bog, inden det er for sent >>>

 

NYSGERRIG EFTER MERE?
Få min step-by-step guide “Sådan bliver du den gladeste udgave af dig selv” sammen med 30 dages online coaching og vejledning direkte fra mig, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev i dag.
Ingen spam. Kun e-mails, der løfter din energi.

 


 

KOMMENTARER

avatar
  Subscribe  
Modtag besked om