– Boganmeldelser


 

Julie Hungeberg Grejsen, 20 år

Jeg fik bogen Med hjertet som kompas søndag, og sidder nu her mandag og er færdig med den, og den eneste følelse jeg sidder med er WOW. Jeg har læst mange gode bøger, også dine andre bøger, men denne bog er jo noget helt for sig selv.

Bogen fik mig både til at smile, grine og næsten græde. Da jeg læste den, føltes det næsten som at stå lige midt i det, da det er så velskrevet. Jeg sidder nu tilbage og fortyder at jeg fik den læst så hurtigt.

Denne bog har fået mig til at tænke lidt tilbage på min tid i gymnasiet, fordi jeg sad i lidt af den samme situation, det med at man ikke vil skuffe dem omkring en. Jeg kan huske jeg sad med de samme følelser, og var bange for at skille mig ud, og var bange for at “gå glip” af noget. Ville lidt ønske jeg havde haft denne bog den gang, da den er en øjenåbner.

Det at den er så rå, og at man ved det kommer fra virkelige hændelser og ikke er bare er opdigtet, fuldender bare bogen 100%. Ingen dårlige kommentarer. Alt i alt en helt fantastisk bog, som helt sikkert skal læses igen senere hen. 5 ud af 5 stjerner!!

 


 

Michala Dennov, 26 år (blogger på www.michaladennov.bloggersdelight.dk)

Jeg har fået bogen Med hjertet som kompas tilsendt af den super dygtige forfatter Amanda Dam Drescher. Bogen kom i den fineste indpakning med lilla papir og bånd.. Amanda havde skrevet en lille personlig hilsen, lagt nogle bolsjer til og samtidig hører der et flot bogmærke med og en super fin matchende halskæde med et kompas også.

Amanda fortæller hendes historie på en så humoristisk måde at jeg ikke kunne lade være med at smile da jeg læste den. Jeg levede mig helt ind i historien, og følte selv lidt at man stod midt i det hele.. Jeg kan fuldstændig relatere til det hun skriver, at jeg ikke kunne lade være med selv at blive lidt rørt. Amandas historie fangede mig så meget, at jeg havde svært ved at slippe bogen igen når først jeg var igang.

Jeg elsker alle bogens forskellige karakterer, og den måde de er på. Man føler næsten at man kender personerne, eller på forhånd ved hvad de vil svare, fordi man kommer så tæt ind på dem.

En af de ting der blev nævnt i bogen som jeg virkelig kunne relatere til var: “Jeg savner at være barn og ikke have nogle bekymringer. Jeg savner dengang man ikke behøvede at bekymre sig om andet end ti minutters lektier om dagen, og hvor dagens helt store spørgsmål var, om man ville have en Københavnerstang eller en vaffelis”.

Det er så ærligt som noget kan være!

Jeg synes helt bestemt at bogen er en øjenåbner og klart en bog jeg vil anbefale alle at læse. Historien er ikke bare fiktion, det er fiktion baseret på virkelige hændelser.

 


 

Stine Baungaard Hjorth, 16 år

Du er simpelthen for vild. Nu har jeg fået læst Med hjertet som kompas færdig og jeg er målløs! Du er så mega dygtigt og jeg elsker hvordan din måde at skrive på bare får en til at føle at man står midt i det. Sikke en fantastisk givende bog du endnu engang har fået skrevet – du skal virkelig være stolt af dig selv, den er så gennemført! Jeg er SÅ vild med den!! Tusind, tusind tak💜💜💜 Jeg kan slet ikke vente med at læse endnu mere fra dig! Alle burde høre dine budskaber!!

 


 

Amalie Sofie Kragh, 20 år

Det er nu tre dage siden jeg færdiggjorde dette mesterværk Med hjertet som kompas. Bare det at læse bogen har været en rejse i sig selv. Der er så mange følelser, menneskelige frustrationer og spirituelle undertoner, som gør denne bog til et must-read for alle!

 


 

Ida Sofie Eltang Wengler, 20 år

Dine bøger får folk til at glemme – selv hvis bare for et øjeblik – deres problemer og bekymringer. De finder tilflugt i andres liv og lærer fra dem, så de kan lægge bogen fra sig og kigge på deres egne problemer med et nyt syn, og på den måde bedre overskue deres egen verden.

 


 

Mette Widding, 18 år

Hej Amanda! Nu har jeg jo købt dine 3 bøger i din super fantastiske serie, og jeg har hele tiden ville skrive tilbage til dig, når jeg havde dem læst. Jeg har nu haft dem læst i nogle uger, og tro mig når jeg siger, at det ikke tog længere tid for mig end hjemturen fra Italien i bil, at læse dem alle 3.

Jeg har tænkt meget over, hvad jeg skulle skrive til dig omkring bøgerne, for du har efterhånden fået en masse feedback på disse bøger, men også generelt en masse feedback fra mig. Så jeg tror næsten du har hørt alt hvad jeg har at sige. Jeg bliver altid så opslugt af dine historier, og jeg kan ikke læse dit stof uden at skulle fortælle dig, hvordan det var. Amanda, de var FANTASTISKE! Intet mindre. Jeg fandt dem så utrolig spændende, og jeg beundrer stadigvæk måden du skriver. Du får læseren fuldstændig ind i historien, og får læseren til at føle sig, som en flue på væggen, sådan for real. Jeg håber inderligt, at der kommer flere ting fra dig i fremtiden, for jeg kan slet ikke vente med at læse flere af dine værker.

Tusind tak for at have ændret min kærlighed til bøger og historier. Det er uden tvivl din skyld, at jeg, som 18 årig, nu ejer omkring 10 bøger, og at den kollektion bare vokser og vokser i håbet om, at kunne få læst en masse. Som sagt mange gange før; keep up the good work! For du fortjener alt det gode omtale du kan få, og dermed også at blive en fantastisk velkendt og anerkendt forfatter.

TAK!

 


 

Louise Bendig, 19 år

Nu har jeg læst hele Shay Martinez serien, og jeg har ikke fortrudt det én eneste gang. Shay og Justin har taget mig med en storm, ført hen mod sandheder, diverse dramatiske perioder og ikke mindst kamp.

Kampen om Shay Martinez har fået mig til at smile, grine og næsten til at græde over det faktum, at Justin har været igennem en del, den uheldige periode, hvor han gjorde noget forfærdeligt. Men også forholdet til Shay, hvor jeg følte, at hun var på kanten til at droppe forholdet, fordi han hele tiden løj overfor hende og var så hemmelighedsfuld, at både Shay og jeg undrede os en del over, hvorfor han løj og hvad der overhovedet sker i hans liv, siden han måtte træffe nogle svære valg. Hele serien med Shay Martinez har været en oplevelse, en rutsjebane tur, den spreder så mange følelser ind i ens krop, som jeg troede var umuligt. Jeg har nydt hele serien – og får næsten lyst til at starte forfra og læse fra begyndelsen igen.

 


 

Sofie, 16 år

Ihhh, den var god! Jeg græd, jeg snøftede, jeg smilte, jeg grinte, jeg græd lidt mere, så skulle jeg spise, og så kunne jeg ikke vente med at læse videre. Jeg har aldrig læst en bog på mere end 100 sider på en dag, men jeg læste Sandheden om Shay Martinez på en søndag. Nu sidder jeg her, en dag efter at være færdig med den, og prøver at finde ud af hvordan jeg hurtigst muligt får sendt 2’eren til Ballerup bibliotek!

 


 

Louise Bendig, 18 år

Sandheden om Shay Martinez er en virkelig interessant og god historie. Den byder på en del. Denne her historie får mig til at grine og fnise over Shay’s såkaldte klodsethed. Efter alt hvad jeg har læst (hele bind 1) føler jeg nærmest, at jeg er pigen med de forfærdelige, men unikke og skønne ar.

Shay Martinez er aldeles en anderledes pige, og jeg føler endda, at jeg er hende – så ja, jeg føler mig lidt speciel! Men denne her bog får mig også til at indse, at uanset hvad der sker, så skal man være stærk. Shay og jeg har nemlig noget tilfælles: vi er begge to blevet mobbet før, dog har jeg aldrig prøvet at skifte skole før – altid klasser, mange klasser. Oven i købet, så har Shay haft en fortid med at skære i sig selv. Jeg har haft mange tanker om at prøve det, men har bare aldrig haft mod til det.

Denne her bog får mig til at tænke tilbage på min egen barske fortid. Shay og jeg er så ens på så mange punkter, og ved du hvad? Jeg har ingen negative ord om den her udgivelse. Jeg har kun positive ord til dig, Amanda. Jeg er stolt af dig, og jeg er stolt af så langt du er kommet!

 


 

Line Lind Jensen, 13 år

Bag om dagbogen er en fantastisk bog med forståelse af hverdagen, teenageproblemer og forelskelse. Amanda har helt klart gennemtænkt historien og personerne – intet virker tilfældigt. Rosie Parker er sådan en dejlig og helt igennem fantastisk pige, og man forstår hendes problemer, hendes følelser og hendes liv. Hun er en ganske almindelig pige, som virker så ægte, at man skulle tro hun virkelig eksisterede. Liam er så sød og dejlig, at jeg personligt selv gerne vil have min egen private Liam til at have stående på mit værelse! Jeg tror, at grunden til, at man forstår sproget så godt og det hele virker så flydende i forhold til dagbogen, er at forfatteren selv har været ude for nogle af de problemer, som Rosies liv byder på.

Du skal læse “Bag om dagbogen”, hvis du leder efter en bog med sød kærlighed, teenageproblemer, og en bog der en dag vil være på bestseller-listen. Den er i hvert fald på min liste over ting, som jeg skal huske at pakke ned i kufferten!

 


 

Eva Storgaard Rasmussen, 14 år

Bag om dagbogen er en meget inspirerende og nyttig ungdomsroman. Den har mange eksempler på de unges besværlige hverdag, problemer, usikkerhed og skænderier. Bogen er blandt andet rigtigt nyttig, fordi den er skrevet af en, der selv gennemgår eller har gennemgået de fleste af de problemer, som hovedpersonen Rosie har. Jeg er rigtig glad for, at jeg har læst bogen, da den virkelig afspejler personligheden hos mig selv. Det hele virker så ægte, fordi det er virkeligheden for mig selv og mange andre unge. Jeg fik mere selvtillid, og den fik mig helt klart til at se lyst på de mørke tider. Man fik bevist, at uanset hvor meget modgang du har i livet, vil der altid være bare lidt medgang.

En af de bedste ting ved bogen er nok, at der er rigtig mange unge, som kan se sig selv i Rosie Parker, hvilket fører til, at de kan relatere til bogen og føler at nogen forstår dem. Den har hjulpet mig rigtig meget, og jeg håber også at den vil hjælpe de unge, der nu vælger at læse den. Jeg kan ikke andet end at anbefale den, og sige at den virkelig er pengene værd!

 


 

Har du læst en af mine romaner?

Hvis du har, så vil jeg meget gerne høre, hvad du syntes om bogen, og hvad du fik ud af at læse den. Enhver anmeldelse modtages med kyshånd!

Kontakt mig på Facebook eller send en mail til business@amanda-d.dk.

 


 

Comments are closed