Bag om dagbogen 

Line Lind Jensen, 13 år

Bag om dagbogen er en fantastisk bog med forståelse af hverdagen, teenageproblemer og forelskelse. Amanda har helt klart gennemtænkt historien og personerne – intet virker tilfældigt. Rosie Parker er sådan en dejlig og helt igennem fantastisk pige, og man forstår hendes problemer, hendes følelser og hendes liv. Hun er en ganske almindelig pige, som virker så ægte, at man skulle tro hun virkelig eksisterede. Liam er så sød og dejlig, at jeg personligt selv gerne vil have min egen private Liam til at have stående på mit værelse! Jeg tror, at grunden til, at man forstår sproget så godt og det hele virker så flydende i forhold til dagbogen, er at forfatteren selv har været ude for nogle af de problemer, som Rosies liv byder på.

Du skal læse “Bag om dagbogen”, hvis du leder efter en bog med sød kærlighed, teenageproblemer, og en bog der en dag vil være på bestseller-listen. Den er i hvert fald på min liste over ting, som jeg skal huske at pakke ned i kufferten!

 

Eva Storgaard Rasmussen, 14 år

Bag om dagbogen er en meget inspirerende og nyttig ungdomsroman. Den har mange eksempler på de unges besværlige hverdag, problemer, usikkerhed og skænderier. Bogen er blandt andet rigtigt nyttig, fordi den er skrevet af en, der selv gennemgår eller har gennemgået de fleste af de problemer, som hovedpersonen Rosie har. Jeg er rigtig glad for, at jeg har læst bogen, da den virkelig afspejler personligheden hos mig selv. Det hele virker så ægte, fordi det er virkeligheden for mig selv og mange andre unge. Jeg fik mere selvtillid, og den fik mig helt klart til at se lyst på de mørke tider. Man fik bevist, at uanset hvor meget modgang du har i livet, vil der altid være bare lidt medgang.

En af de bedste ting ved bogen er nok, at der er rigtig mange unge, som kan se sig selv i Rosie Parker, hvilket fører til, at de kan relatere til bogen og føler at nogen forstår dem. Den har hjulpet mig rigtig meget, og jeg håber også at den vil hjælpe de unge, der nu vælger at læse den. Jeg kan ikke andet end at anbefale den, og sige at den virkelig er pengene værd!

 


 

➤ ØNSKER DU PERSONLIG SIGNERING?

 

➤ DOWNLOAD SMAGSPRØVE

 

➤ VIS MERE INFO

 


 

Comments are closed