Kampen om Shay Martinez #3 

Mette Widding, 18 år

Hej Amanda! Nu har jeg jo købt dine 3 bøger i din super fantastiske serie, og jeg har hele tiden ville skrive tilbage til dig, når jeg havde dem læst. Jeg har nu haft dem læst i nogle uger, og tro mig når jeg siger, at det ikke tog længere tid for mig end hjemturen fra Italien i bil, at læse dem alle 3.

Jeg har tænkt meget over, hvad jeg skulle skrive til dig omkring bøgerne, for du har efterhånden fået en masse feedback på disse bøger, men også generelt en masse feedback fra mig. Så jeg tror næsten du har hørt alt hvad jeg har at sige. Jeg bliver altid så opslugt af dine historier, og jeg kan ikke læse dit stof uden at skulle fortælle dig, hvordan det var. Amanda, de var FANTASTISKE! Intet mindre. Jeg fandt dem så utrolig spændende, og jeg beundrer stadigvæk måden du skriver. Du får læseren fuldstændig ind i historien, og får læseren til at føle sig, som en flue på væggen, sådan for real. Jeg håber inderligt, at der kommer flere ting fra dig i fremtiden, for jeg kan slet ikke vente med at læse flere af dine værker.

Tusind tak for at have ændret min kærlighed til bøger og historier. Det er uden tvivl din skyld, at jeg, som 18 årig, nu ejer omkring 10 bøger, og at den kollektion bare vokser og vokser i håbet om, at kunne få læst en masse. Som sagt mange gange før; keep up the good work! For du fortjener alt det gode omtale du kan få, og dermed også at blive en fantastisk velkendt og anerkendt forfatter.

TAK!

 

Louise Bendig, 19 år

Nu har jeg læst hele Shay Martinez serien, og jeg har ikke fortrudt det én eneste gang. Shay og Justin har taget mig med en storm, ført hen mod sandheder, diverse dramatiske perioder og ikke mindst kamp.

Kampen om Shay Martinez har fået mig til at smile, grine og næsten til at græde over det faktum, at Justin har været igennem en del, den uheldige periode, hvor han gjorde noget forfærdeligt. Men også forholdet til Shay, hvor jeg følte, at hun var på kanten til at droppe forholdet, fordi han hele tiden løj overfor hende og var så hemmelighedsfuld, at både Shay og jeg undrede os en del over, hvorfor han løj og hvad der overhovedet sker i hans liv, siden han måtte træffe nogle svære valg. Hele serien med Shay Martinez har været en oplevelse, en rutsjebane tur, den spreder så mange følelser ind i ens krop, som jeg troede var umuligt. Jeg har nydt hele serien – og får næsten lyst til at starte forfra og læse fra begyndelsen igen.

 


 

➤ ØNSKER DU PERSONLIG SIGNERING?

 

➤ DOWNLOAD SMAGSPRØVE


➤ VIS MERE INFO

 


 

Comments are closed