Med hjertet som kompas 

Julie Hungeberg Grejsen, 20 år

Jeg fik bogen Med hjertet som kompas søndag, og sidder nu her mandag og er færdig med den, og den eneste følelse jeg sidder med er WOW. Jeg har læst mange gode bøger, også dine andre bøger, men denne bog er jo noget helt for sig selv. Bogen fik mig både til at smile, grine og næsten græde. Da jeg læste den, føltes det næsten som at stå lige midt i det, da det er så velskrevet. Jeg sidder nu tilbage og fortyder at jeg fik den læst så hurtigt.

Denne bog har fået mig til at tænke lidt tilbage på min tid i gymnasiet, fordi jeg sad i lidt af den samme situation, det med at man ikke vil skuffe dem omkring en. Jeg kan huske jeg sad med de samme følelser, og var bange for at skille mig ud, og var bange for at “gå glip” af noget. Ville lidt ønske jeg havde haft denne bog den gang, da den er en øjenåbner.

Det at den er så rå, og at man ved det kommer fra virkelige hændelser og ikke er bare er opdigtet, fuldender bare bogen 100%. Ingen dårlige kommentarer. Alt i alt en helt fantastisk bog, som helt sikkert skal læses igen senere hen. 5 ud af 5 stjerner!!

 

Stine Baungaard Hjorth, 16 år

Du er simpelthen for vild. Nu har jeg fået læst Med hjertet som kompas færdig og jeg er målløs! Du er så mega dygtigt og jeg elsker hvordan din måde at skrive på bare får en til at føle at man står midt i det. Sikke en fantastisk givende bog du endnu engang har fået skrevet – du skal virkelig være stolt af dig selv, den er så gennemført! Jeg er SÅ vild med den!! Tusind, tusind tak💜💜💜 Jeg kan slet ikke vente med at læse endnu mere fra dig! Alle burde høre dine budskaber!!

 

Amalie Sofie Kragh, 20 år

Det er nu tre dage siden jeg færdiggjorde dette mesterværk Med hjertet som kompas. Bare det at læse bogen har været en rejse i sig selv. Der er så mange følelser, menneskelige frustrationer og spirituelle undertoner, som gør denne bog til et must-read for alle!

 


 

➤ ØNSKER DU PERSONLIG SIGNERING?

 

➤ DOWNLOAD SMAGSPRØVE


➤ VIS MERE INFO

Comments are closed