Sandheden om Shay Martinez #1 

Sofie, 16 år

Ihhh, den var god! Jeg græd, jeg snøftede, jeg smilte, jeg grinte, jeg græd lidt mere, så skulle jeg spise, og så kunne jeg ikke vente med at læse videre. Jeg har aldrig læst en bog på mere end 100 sider på en dag, men jeg læste Sandheden om Shay Martinez på en søndag. Nu sidder jeg her, en dag efter at være færdig med den, og prøver at finde ud af hvordan jeg hurtigst muligt får sendt 2’eren til Ballerup bibliotek!

 

Louise Bendig, 18 år

Sandheden om Shay Martinez er en virkelig interessant og god historie. Den byder på en del. Denne her historie får mig til at grine og fnise over Shay’s såkaldte klodsethed. Efter alt hvad jeg har læst (hele bind 1) føler jeg nærmest, at jeg er pigen med de forfærdelige, men unikke og skønne ar.

Shay Martinez er aldeles en anderledes pige, og jeg føler endda, at jeg er hende – så ja, jeg føler mig lidt speciel! Men denne her bog får mig også til at indse, at uanset hvad der sker, så skal man være stærk. Shay og jeg har nemlig noget tilfælles: vi er begge to blevet mobbet før, dog har jeg aldrig prøvet at skifte skole før – altid klasser, mange klasser. Oven i købet, så har Shay haft en fortid med at skære i sig selv. Jeg har haft mange tanker om at prøve det, men har bare aldrig haft mod til det.

Denne her bog får mig til at tænke tilbage på min egen barske fortid. Shay og jeg er så ens på så mange punkter, og ved du hvad? Jeg har ingen negative ord om den her udgivelse. Jeg har kun positive ord til dig, Amanda. Jeg er stolt af dig, og jeg er stolt af så langt du er kommet!

 


 

➤ ØNSKER DU PERSONLIG SIGNERING?

 

➤ DOWNLOAD SMAGSPRØVE


➤ VIS MERE INFO

 


 

Comments are closed