Kursus


 

88/12

– et gratis kursus i alt det du ikke lærer i skolen!

 

Er du en pige i alderen 15-19 år, og kunne du godt tænke dig at booste dit selvværd og din selvtillid? Vil du blive bedre til at forstå dine følelser og handlinger? Og har du en drøm om at blive en endnu bedre version af dig selv? Så er 88/12 kurset lige noget for dig!

Her lærer du alt det, som du ikke lærer i skolen. Vi dømmer ikke din værdi ud fra skemaer og karakterer, og vi tester ikke dine faglige egenskaber og kunnen. Her er det dig, der er i fokus – dit hjerte, din personlighed og dit helt igennem unikke jeg.

88/12 er et unikt og stærkt samarbejde i mellem BeYou, Amanda D., Anne Holst, Body Mind Academy og Reach for Change. Med oceaner af erfaring i bagagen hjælper vi dig med at finde ind til din kerne, så du kan blive den absolut bedste udgave af dig selv!

 

På 88/12 får du viden om og redskaber til at:

 Booste dit selvværd og din selvtillid

 Styre negative tanker og følelser

 Sætte mål og nå dem

 Udnytte din styrke

 Se mulighederne frem for begrænsningerne

 Acceptere og elske dig selv præcis som du er

 Finde indre ro gennem meditation

 Skabe balance i mellem hjerte og hjerne

 Indse din egen værdi som menneske

 

Hvad kræver det af dig?

 At du er klar til at tage skridtet og gøre noget godt for dig selv, som kan ende med at vende rundt på hele dit liv

 At du kan møde op på Frederiksberg (Body Mind Academy, Sankt Markus Allé 4, 1922 Frederiksberg C) hver mandag fra klokken 16:30 til 18:30

 ….og intet mere!

 

Kurset varer fra den 22. februar til den 4. april 2016, og det er et eksklusivt og enestående tilbud, som senere hen kommer til at koste penge at deltage i. Jeg har kun få pladser at tilbyde på holdet, så derfor skal du sende mig en kort ansøgning. Brug kontaktformularen eller send en mail til business@amanda-d.dk med dit fulde navn, din alder og et par linjer med grunden til, at du gerne vil på 88/12 kurset, og hvorfor det er lige netop dig, der fortjener en gratis plads på holdet.

Enhver form for succes består af 88% mentalitet og 12% viden og kunnen. Skolen underviser dig i dine faglige kompetencer – vi underviser dig i de mentale!

Comments are closed