Personligt Livsdesign


 

 


 

Vi lever i en tid, hvor vi har flere muligheder end nogensinde før – og alligevel er vi på endnu flere lykkepiller end nogensinde før.

At poste det helt rigtige billede på Instagram eller Facebook er blevet vigtigere end at vælge den helt rigtige fremtid. Det er blevet vigtigere at iscenesætte sit drømmeliv end at skabe sit drømmeliv.

De mange valg gør det svært for den unge generation at vælge, hvilken retning de skal gå. De får konstant at vide, at de skal følge deres hjerte, og på samme tid får de at vide, at de skal tænke realistisk og finde et job, der giver dem en god indkomst og en sikker fremtid.

I et ocean af muligheder… hvad er så det rigtige valg?

Uanset om du er ung (fra 12 år) eller voksen, så er jeg sikker på, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv har oplevet splid i mellem dit hjerte og din hjerne.

Men hvad nu, hvis du kunne lære at skabe balance i mellem de to ting? Hvis du kunne lære at lytte lidt mindre til dit ego, og lidt mere til dit hjerte?

 

Personligt Livsdesign er for dig, der savner en dybere mening med dit liv. Det er til dig, der har et ønske om at kunne designe dit liv, præcis som du gerne vil have det, og til dig, der drømmer om at udvikle dig på det personlige plan.

Vi tror på, at der er noget helt særligt ved dig. Vi tror på, at du har potentiale gemt inden i dig, som verden endnu ikke har set – potentiale, som bare venter på at kunne få lov til at springe frem og sige: her er jeg!

 

Er du klar til at gribe titlen som designeren af dit liv? Tør du at svinge penslen og skabe dit livs mesterværk?

Deltag i et af vores foredrag i byen tættest på dig. Vi giver en kop kaffe og massere af inspiration – så hvorfor ikke bare sætte kryds i kalenderen med det samme? Læs mere HER

 

Personligt Livsdesign er et samarbejde i mellem Torben Lorentsen og Amanda D.

 

Amanda Dam Drescher

 

Mobil +45 53 29 03 68

E-mail business@amanda-d.dk

Website www.amanda-d.dk

 

 

Torben Lorentsen

 

Mobil +45 30 46 04 55

E-mail torben@lifecontact.dk

Website www.torbenlorentsen.dk

 

 

Comments are closed