Inspirationsmøder


 

Har du fundet guleroden i dit liv? 

 

Hvis ja, fantastisk – tillykke med det!

Hvis nej, så er du hermed inviteret til en inspirerende aften, hvor du får muligheden for finde svaret på, hvad guleroden i dit liv er. Vi giver endda en kop kaffe og en gulerod – så hvorfor ikke bare sætte kryds i kalenderen med det samme?

 

 

Inspirationsmøde

Tag din familie, ven eller nabo under armen og kom og hør nærmere om, hvorfor du bør lære at designe dit liv med hjertet, og hvilken værdi det vil give dig at leve dit liv 100% ud fra hjertet. Du vil høre nærmere om, hvad der ligger til grundlag for, at vi har skabt Personligt Livsdesign – en uddannelse til dig, der ønsker at designe dit eget liv med hjertet.

Vores intention med inspirationsmødet er at inspirere dig, så du går hjem med et smil på læben og rygsækken fyldt med ny viden og værdifulde redskaber, som vil kickstarte din rejse mod et endnu mere givende liv. Vi mener, at et liv uden hjertet som drivkraft, er et liv uden mening.

Læs alt hvad du får ud af uddannelsen HER

 

Er du klar til at jagte guleroden i dit liv?

Tilmeld dig inspirationsmødet i en af byerne tættest på dig ved at sende en mail til torben@lifecontact.dk eller business@amanda-d.dk med:

  • Telefonnummer
  • Email-adresse
  • Navn og alder på deltagere

 

Inspirationsmøder:

 

Inspirationsmøderne afholdes fra klokken 19.30 – 21.30, og du vil modtage en bekræftelsesmail med den præcise adresse, når du tilmelder dig.

 

Vi glæder os til at inspirere dig og give dig nogle af de værdifulde redskaber, som vi hver især har brugt til at finde guleroden i vores liv.

 

Kontakt hende den unge her:

 

Mobil +45 53 29 03 68

E-mail business@amanda-d.dk

Website www.amanda-d.dk

 

 

Eller kontakt ham den gamle her:

 

Mobil +45 30 46 04 55

E-mail torben@lifecontact.dk

Website www.torbenlorentsen.dk

 

 

Personligt Livsdesign er et samarbejde i mellem Torben Lorentsen og Amanda D.

Comments are closed