Foredrag


 

Da min helt store passion er at hjælpe unge mennesker med at finde den positive tilgang til livet, tilbyder jeg hellere end gerne min erfaring og hjælp i form af foredrag og indlæg. Jeg brænder for at inspirere unge, som ønsker at udleve deres drøm, og jeg kan bidrage med min egen personlige udvikling i form af værktøjer og redskaber, som jeg selv har brugt til at få modet til at gøre mine drømme til virkelighed.

Der findes utrolig mange ude i verden, som ikke aner, hvad de vil med deres liv, og derfor har de svært ved at tage beslutninger. De har ikke forstået at mærke efter inden i sig selv og gøre det, der gør dem glade, så i stedet lytter de til alle omkring sig og ender med at gøre det, som venner og familie synes, at de skal gøre.

Stort set alle unge mennesker har nogle drømme, som forældre eller andre forbilleder slukker lyset for, da man helst skal følge mængden med gode karakterer og et godt snit – men vejen til ægte lykke ligger ikke i at holde sig inden for normen. Ægte lykke kommer indefra, og derfor må vi lære at lytte mere til os selv og mindre til alle omkring os. Vi må lære at tro mere på os selv, så vi har modet til at følge vores hjerte og gøre det, der sætter ild til vores sjæl.

Foruden foredrag tilbyder jeg også at være hjælpeinstruktør og mentor/coach for unge, der har det svært. Nogle gange har man bare brug for at blive hørt og forstået af en, som har været samme sted som en selv – og den gave har jeg at give.

 

Hvis du er interesseret i et foredrag eller indlæg fra mig, eller ønsker at samarbejde med mig på anden vis, så kan jeg kontaktes på business@amanda-d.dk.

Comments are closed