Foredrag på skoler


 


 

Skal dine elever lære om vigtigheden af at mærke efter inde i sig selv, frem for at sidde med hovedet nede i mobilen og være styret af de sociale medier?

– så lad dem høre det fra en, der selv har gået vejen! Book mig til et foredrag på din skole.

 


 

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at holde foredrag – og noget af det, der virkelig får mit hjerte til at danse af glæde, er når jeg får lov til at komme ud på skoler og fortælle om vigtigheden af at mærke efter inde i sig og turde gå efter det, der føles rigtigt.

Rigtig mange unge mennesker er i dag styret af de sociale medier. De har konstant mobilen i hånden, og de bruger det meste af deres tid online, hvor det ultimative mål er at få så mange likes og kommentarer som muligt. Alt skal se perfekt ud, og det hele skal redigeres og have det helt rigtige filter på, inden det bliver postet, for ellers er der ingen, der gider at like det – og så er man jo ikke noget værd.

Men hvis man tror glæde og lykke kommer af at sidde med hovedet nede i mobilen og skabe et liv ud fra alle andres meninger, så ender man bare med at køre sig selv ud på et sidespor, hvor man kun er glad, hvis man får et bestemt antal likes. (Tro mig, jeg ved, hvad jeg snakker om, for jeg har selv været der!)

Den evige jagt på anderkendelse og accept stopper ikke ved de sociale medier. Den fortsætter ud i det virkelige liv, hvor de unge lever mere ud fra alle andres meninger end deres egne. De gør alt det, som alle andre synes, at de skal gøre, og ikke så meget af det, som de selv har lyst til – alt sammen for at blive “liket” for den, som de tror verden vil have, at de skal være.

De har ikke lært, at anderkendelse og accept kommer indefra, og at ægte glæde er noget, som de selv skaber.

Så derfor gemmer de sig bag en skærm. De gemmer sig, fordi det er nemmere at poste et nyt poleret billede på Instagram eller distrahere sig selv med Facebook, end det er at skulle mærke efter og finde ud af, hvad det er, de føler – nemlig hvordan de egentlig har det bag facaden.

Alt det og meget mere har jeg selv været igennem. Som teenager levede jeg 100% ud fra alle andres meninger, og ikke én eneste gang stoppede jeg op og spurgte mig selv, hvad jeg havde lyst til. Det resulterede i sidste ende i angst, depression, lavt selvværd og en begyndende spiseforstyrrelse, som jeg kunne have undgået, hvis bare jeg havde lyttet lidt mere til mig selv og lidt mindre til alle andres meninger.

Den indsigt vil jeg gerne give videre til andre unge, som ikke kender til konsekvenserne ved hele tiden at være online og lade sig styre af de sociale medier. Jeg vil fortælle dem min historie, og hvordan jeg lærte at mærke efter og lytte til mig selv, så de ligesom mig kan skabe et meningsfuldt liv, som ikke kun ser godt ud udefra, men som også føles godt indeni.

 

➤ Hvem henvender foredraget sig til?

Mit foredrag henvender sig primært til gymnasieelever eller elever i 9. og 10. klasse – enten på en folkeskole, privatskole, efterskole eller højskole.

Derudover er det vigtigt for mig at pointere, at mit foredrag er særligt relevant for de skoler, der ønsker at give deres elever en helt unik oplevelse, og som ønsker at give dem en større forståelse for dem selv og deres fremtid. Det er for dem, der ønsker at give den enkelte elev en helt særlig følelse af, at de er lige præcis, som de skal være.

 

➤ Hvad får eleverne helt konkret ud af foredraget?

Et foredrag med mig indeholder alt fra rørende historier og værdifulde indsigter til konkrete øvelser og værktøjer, som vil hjælpe de unge mennesker med at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dem.

Jeg fortæller blandt andet hele min livshistorie, som inkluderer alt lige fra min opvækst med manglende tro på mig selv, hvor jeg gjorde alt for at ændre på mig selv, så jeg kunne passe ind og blive accepteret, til min tid i gymnasiet med angst og depression. Jeg fortæller også om, hvad der gav mig modet til at mærke efter inde i mig selv og følge mit hjerte, samt hvilken enorm værdi det har givet mit liv den dag i dag. Det er en utrolig inspirerende historie, som jeg fortæller på en så rørende og gribende måde, at jeg gang på gang oplever, hvordan deltagerne (unge som gamle) får tårer i øjnene og bliver rørt helt ind i hjertet. Jeg kan næsten garantere, at dine elever vil være mere stille, end du nogensinde har set dem før, når jeg fortæller dem min historie.

Undervejs deler jeg nogle af de indsigter, som har haft den største indflydelse og betydning for min udvikling, og som har skabt hele fundamentet for den person, jeg er i dag – nemlig en 21-årig kvinde, der er inspirator, forfatter, foredragsholder og hjerte-coach.

Jeg giver eleverne nogle konkrete værktøjer og gennemgår en værdifuld øvelse, som får dem helt ned i kroppen og giver dem en dybere forståelse for, hvad det vil sig at mærke efter inde i sig selv, så de ikke mister sig selv og deres unikke identitet i de sociale medier.

 

➤ Hvad koster det at booke mig til et foredrag?

Prisen for et foredrag på en lektion (45 minutter) er kun 5500,- kroner inkl. moms + transportudgifter.

 

➤ Sådan booker du mig

Send en mail til business@amanda-d.dk – så kan vi sammen finde en passende dato, hvor dine elever får sig en unik oplevelse fyldt med inspiration og øjenåbnere, som de sent vil glemme. Jeg glæder mig sådan til at få lov til at inspirere dine elever!

 

 


 

Det handler ikke om, hvad dine venner, din familie eller samfundet ønsker for dig. Det handler om, hvad du ønsker for dig selv!

 


Comments are closed