Amandas brevkasse


 

Vi har vel alle prøvet at stå i en situation, hvor vi har brug for rådgivning, men ikke har nogen at gå til. Enten føler vi ikke, at vi har nogen, som vi kan stole nok på, eller også føler vi ikke, at vi har nogen, som kan give os et klart svar — for hvad fanden skulle de kunne gøre, når det ikke er dem, der står i lort op til halsen?

Nu har du mulighed for at få svar på din frustration! Hver mandag sidder jeg klar ved tasterne og gør mit absolut bedste for at hjælpe dig med min egen personlige erfaring. Uanset hvad du går og har på hjertet, så sidder jeg klar til at lytte.

Du kan sende dit spørgsmål ind alle ugens dage, og om mandagen vil du få svar. Dine spørgsmål vil ikke blive offentligjort nogle steder, så det er 100% fortroligt, og alt hvad du skriver og åbner op omkring bliver i mellem os.

 

Jeg har valgt at åbne den her brevkasse, fordi jeg brænder for at hjælpe og gøre en forskel — så det her er for din skyld. Mit håb og ønske er, at du vil benytte den her mulighed for at blive lyttet til ❤︎

 

Comments are closed