Foredrag

 

Tag din familie, ven eller nabo under armen og kom og hør nærmere om, hvorfor du bør lære at designe dit liv med hjertet, og hvilken værdi det vil give dig at leve dit liv 100% ud fra hjertet. Vi er to dybt passionerede mennesker, der brænder for det, vi laver – og det er lige præcis grunden til, at vi har skabt Personligt Livsdesign.

Til foredraget vil Torben (ham den gamle) dele en række værdifulde redskaber som tanker og mentale muskler, der bruges til at opnå det i livet, man virkelig brænder for. Han vil ved hjælp af små historier, masser af humor og en karisma i verdensklasse fortælle om alt det, man ikke lærer i skolen, men bliver testet i, når man kommer ud i den virkelige verden.

Amanda (hende den unge) er 20 år og driver i dag egen virksomhed som forfatter, coach, foredragsholder og underviser på kurser. Hun vil fortælle hele sin livshistorie på en rørende og gribende måde, som inkluderer alt lige fra en opvækst med manglende tro på sig selv, hvor hun gjorde alt for at ændre på sig selv for at passe ind, til hendes tid i gymnasiet med angst og depression. Hun fortæller også om, hvad der gav hende modet til at droppe ud af gymnasiet og følge sit hjerte, samt hvordan hun fandt sin egen vej i livet – en utrolig gribende historie, som man kun kan blive rørt af helt ind i hjertet.

Vi har begge arbejdet med personlig udvikling de sidste 3 år, og vi er meget passionerede omkring emnet. Vi brænder rigtig meget for at inspirere så mange mennesker som overhovedet muligt med at leve deres liv ud fra hjertet, da vi begge har erfaret, at ægte lykke kun kan komme indefra.

Vores intention med foredraget er at inspirere dig, så du går hjem med et smil på læben og rygsækken fyldt med ny viden og værdifulde redskaber, som vil kickstarte din rejse mod et endnu mere givende liv. Vi mener, at et liv uden hjertet som drivkraft, er et liv uden mening.

 

 

BESTIL DIN BILLET TIL FOREDRAGET HERUNDER

 

Comments are closed