Kursus & uddannelse


 

 


 

Vi lever i en tid, hvor vi har flere muligheder end nogensinde før – og alligevel er vi på endnu flere lykkepiller end nogensinde før.

At poste det helt rigtige billede på Instagram eller Facebook er blevet vigtigere end at vælge den helt rigtige fremtid. Det er blevet vigtigere at iscenesætte sit drømmeliv end at skabe sit drømmeliv.

De mange valg gør det svært for den unge generation at vælge, hvilken retning de skal gå. De får konstant at vide, at de skal følge deres hjerte, og på samme tid får de at vide, at de skal tænke realistisk og finde et job, der giver dem en god indkomst og en sikker fremtid.

I et ocean af muligheder… hvad er så det rigtige valg?

 

Uanset om du er ung (fra 12 år) eller voksen, så er jeg sikker på, at du på et eller andet tidspunkt i dit liv har oplevet splid i mellem dit hjerte og din hjerne.

Men hvad nu, hvis du kunne lære at skabe balance i mellem de to ting? Hvis du kunne lære at lytte lidt mindre til dit ego, og lidt mere til dit hjerte?

 

Personligt Livsdesign er for dig, der savner en dybere mening med dit liv. Det er til dig, der har et ønske om at kunne designe dit liv, præcis som du gerne vil have det, og til dig, der drømmer om at udvikle dig på det personlige plan.

Vi tror på, at der er noget helt særligt ved dig. Vi tror på, at du har potentiale gemt inden i dig, som verden endnu ikke har set – potentiale, som bare venter på at kunne få lov til at springe frem og sige: her er jeg!

 

Vi giver dig viden om og redskaber til at:

Skabe og designe det liv, som DU drømmer om

Udvikle dig på det personlige plan – både alene og i fællesskab med din familie, så I sammen styrker hinanden og derved vedholder udviklingen

Styre negative tanker og følelser

Plante et frø til et større selvværd og mere selvtillid

Sætte mål med hjertet og finde drivkraften til, hvordan du når dem

Udnytte din særlige gave og dit særl­ige talent til gavn for dig selv og andre mennesker

Skabe balance i mellem hjerte og hjerne

Finde indre ro gennem meditation og andre værdifulde redskaber

Få en grundlæggende forståelse for, hvordan mennesker fungerer mentalt og samtidigt et kendskab til, hvad det mentale i mennesket er

Finde værdien af din personlighed

Finde drivkraften – din passion – dit ”why” i dit liv

Fjerne blokeringer, der forhindrer dig i at komme videre

Skabe balance på det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan

 

Personligt Livsdesign består samlet set af 50 moduler. Denne undervisning er delt op i henholdsvis et kursus og en uddannelse, som giver dig redskaber, udvikling og viden i præcis det omfang, som du mener, at du har brug for.

Vi vil med andre ord lade det være helt op til dig, om du kun vil tage kurset uden at fortsætte på uddannelsen – men for at tage uddannelsen skal du først have taget kurset. På den måde er du garanteret som minimum at få den værdi, du betaler for, og du ender ikke med at investere i en uddannelse, der pludselig viser sig ikke at være noget for dig alligevel. Det er win-win for os begge.

 

 

Kursus

Kurset består af 2×7 timers undervisning, der er fordelt på 2 lørdage inden for en måned. Her får du kendskab til det mest basale og grundlæggende til at kunne designe dit eget liv med hjertet. Vi deler de værktøjer og redskaber, som vi selv har brugt i vores egen personlige udvikling.

 

Uddannelse

Uddannelsen består af 5×7 timers undervisning, 1 times privat coaching session og 2 personlige mentorer, der kan give dig sparring, når du har brug for det. Uddannelsen er fordelt på 5 lørdage, som strækker sig over 3 måneder.

Her vil du blive uddannet som din egen Personlige Livsdesigner. Du vil få evnen til at skabe balance i mellem dit hjerte og din hjerne, og du vil få alle de redskaber og alt den viden, som du har brug for, for at du kan designe dit eget liv med hjertet som drivkraft.

Ved afslutning af uddannelsen vil du modtage et uddannelsesbevis som certificeret Livsdesigner i dit eget liv.

 

Næste forløb (Sjælland)

Alle undervisningsdage er kl. 9-16.

Kursus:

 • Lørdag den 3. februar 2018
 • Lørdag den 3. marts 2018

Uddannelse:

 • Lørdag den 14. april 2018
 • Lørdag den 28. april 2018
 • Lørdag den 12. maj 2018
 • Lørdag den 26. maj 2018
 • Lørdag den 9. juni 2018

 

Næste forløb (Jylland)

Alle undervisningsdage er kl. 9-16.

Kursus:

 • Lørdag den 27. januar 2018
 • Lørdag den 24. februar 2018

Uddannelse:

 • Lørdag den 7. april 2018
 • Lørdag den 21. april 2018
 • Lørdag den 5. maj 2018
 • Lørdag den 19. maj 2018
 • Lørdag den 2. juni 2018

 

Pris

Kursus: 3900kr + moms inkl. fuld forplejning og uddannelsesmateriale

Uddannelse: 13.900kr + moms inkl. fuld forplejning og uddannelsesmateriale

Uddannelsen kan finansieres vha. Bruttolønsordningen. ➤ LÆS MERE HER

 

Er du klar til at gribe titlen som designeren af dit liv? Tør du at svinge penslen og skabe dit livs mesterværk?

Deltag i et af vores foredrag i byen tættest på dig. Vi giver en kop kaffe og massere af inspiration – så hvorfor ikke bare sætte kryds i kalenderen med det samme? Læs mere HER

 

Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi vil rigtig gerne snakke med dig, så vi sammen kan finde ud af, om den her uddannelse er en god idé for dig.

 

Kontakt hende den unge her:

 

Mobil +45 53 29 03 68

E-mail business@amanda-d.dk

Website www.amanda-d.dk

 

 

Eller kontakt ham den gamle her:

 

Mobil +45 30 46 04 55

E-mail torben@lifecontact.dk

Website www.torbenlorentsen.dk

 

 

Personligt Livsdesign er et samarbejde i mellem Torben Lorentsen og Amanda D.

Comments are closed