[VIDEO] Kan du mærke, at du vil mere med dit liv?

 

Du har gjort alt det rigtige og alt det, som du “burde” gøre for at få en lys og lykkelig fremtid. Ja, faktisk har du gjort alt det, som du hele dit liv har fået at vide, at du skulle gøre, hvis du ville være glad.

“Tag en uddannelse og få dig et job,” sagde de.

“Bare kom ud og tjen nogle penge, så du kan få dig den bil og det hus, som du drømmer om. SÅ bliver du glad,” sagde de.

Og du lyttede til dem, for det var det, som du så alle dine venner og alle andre på din alder gøre. Det var det, som alle andre kæmpede sig hen mod – så det måtte jo være der glæden lå, ikke?

Men nu, hvor du har skabt et liv for dig selv ud fra alt det, som du burde gøre, så indser du, at du faktisk slet ikke er glad. Inderst inde er du faktisk rigtig skuffet over at leve det liv, som du gør, for alt det, som du blev “lovet” af dine forældre, vejledere og samfundet, er slet ikke gået i opfyldelse.

Alligevel føler du, at du burde være gladere, end du er, for du har det jo fint nok – du hverken sulter eller bor på gaden. Ja, faktisk burde du være rigtig taknemmelig for at leve det liv, som du gør. Du burde sgu ikke sidde og tude sådan over, at det ikke blev, som du havde forestillet dig. Altså, hvad fanden bilder du dig egentlig ind?

Den historie fortæller du dig selv om og om igen, indtil du tror på den. Og når du igen et par dage senere mærker, at du faktisk ikke er glad, så fortæller du dig selv den samme historie igen – at du “burde” være glad og taknemmelig. Igen, og igen, og igen.

Men når du har fortalt dig selv den samme historie tilpas mange gange, så eksploderer alle de følelser, som du har lagt låg på de sidste par år. Alle de følelser, som du nægtede at føle, eksploderer. De eksploderer og udløser en depression, et angstanfald eller en anden voldsom reaktion, fordi din krop simpelthen ikke kan blive ved med at bære rundt på alt det, som du lægger låg på – alt det, som du ikke vil føle, og som du ikke tør at kigge på.

For sandheden er, at hvis du ikke siger fra, så gør din krop. Hvis du ikke stopper op og mærker efter, hvad fanden der sker inde i dig, så tvinger din krop dig til at gøre det ved at slå benene væk under dig, når du allermindst venter det.

Så søde, smukke og forvirrede sjæl…

Forstå, at det ikke nytter noget at lege struds, når du mærker noget, som du ikke kan lide. Forstå, at det ikke nytter noget at gemme det væk – for alt det, som du ikke mærker, bliver inde i dig. Det bliver inde i dig som stagneret energi, fordi du stopper det naturlige flow, når du vælger ikke at mærke dine følelser.

Så hvis dine følelser og din krop lige nu fortæller dig, at måden du har levet dit liv på indtil nu, ikke er rigtig for dig, så LYT! Lad være med bare at feje det ind under gulvtæppet, for det, som du mærker i det her øjeblik (uanset hvor mørkt og hårdt det føles) er den bedste, skarpeste og mest konkrete guidance, du nogensinde vil få i dit liv.

Og jeg ved godt, at det er sårbart. Jeg ved godt, at det er svært for dig pludselig at skulle mærke dine følelser, når du i så mange år har gemt dem væk. Det ved jeg, for jeg har selv været der. Jeg har selv leget struds størstedelen af mit liv – og ved du, hvad det førte til? Angst, depression, lavt selvværd og en ikke eksisterende tro på mig selv, som gjorde mig så fucking ked af at være den, jeg var.

Så tro mig, jeg ved godt, hvor sårbart og risikabelt det er for dig at skulle stole på det, som du mærker. Jeg ved godt, hvor frustrerende det er at face dine følelser – og jeg forstår udmærket godt, hvis du mest af alt har lyst til at gemme dig væk under dynen og aldrig komme frem igen.

Men du skal vide, at jo mere du tør at gå med dit hjerte og det, som du mærker er rigtigt for dig, jo nemmere bliver det. Hver gang du vælger at gå med den lille hvisken fra dit hjerte, frem for larmen fra verden omkring dig, så styrker du dit indre hjertekompas – og det giver dig modet og tilliden til igen at vælge med hjertet, når du næste gang ender ude på et sidespor, hvor du føler dig styret af alle andres meninger om, hvad du skal og ikke skal.

Og jeg garanterer dig for, at ingen i den her verden vil kunne give dig så konkret vejledning og guidance, som dine følelser og dit hjerte kan. Ingen kender dig bedre, end du gør – så begynd at bruge dine følelser som feedback og stop med at spørge alle andre til råds. Stop med at give din power fra dig og værdige alle andres meninger over dine egne, for dine følelser betyder fandme noget. Det betyder noget, hvordan du går og har det, fordi du betyder noget.

Så hvordan har du det lige nu, hvis du skal være helt ærlig? Hvad er det for nogle følelser, der ligger dybt inde i dig, når du virkelig mærker efter?

Hvis du mærker glæde, taknemmelighed og kærlighed til dig selv, fordi du lever et liv med mening, så er du på rette vej – og hvis du mærker det modsatte, så er du ikke på rette vej. Så simpelt er det.

Der, hvor det bliver kompliceret, og hvor du afholder dig selv fra rent faktisk at gøre noget ved det, er når du begynder at fortælle dig selv historien om, at det nok bare er dig, der er noget galt med. Det er nok bare dig, der ikke er taknemmelig nok for dit liv, så du ikke kan mærke den glæde, som alle andre går og snakker om. Det er nok bare dig, der er forkert.

Men nej, du er ikke forkert, bare fordi du ønsker mere i livet. Du er ikke forkert, bare fordi du søger en dybere mening med dit liv og kan mærke, at der ligger mere til dig.

Faktisk betyder det bare, at du kan få mere – for hvis du inderst inde ikke troede på, at det var muligt at få mere og være mere, så ville du slet ikke gå og drømme om det. Det kræver bare, at du tør at være alene med dig selv, så du kan høre sin egen stemme. Det kræver, at du tør at mærke dine følelser, og at du tør at smide facaden, så der er plads til hele dig.

Og det er fucking sårbart – men det er nødvendigt, hvis du vil være tro mod dig selv og leve et liv, hvor du ikke hele tiden skal skifte masker alt efter, hvem du er sammen med. Og helt ærligt, er du ikke ved at være godt træt af at spille alle de roller? Vil du ikke gerne bare kunne være dig selv og føle, at det er godt nok?

Jeg ved om nogen, hvordan det føles at gemme sig for verden og ikke turde vise, hvem man er – så hvis du føler, at jeg taler direkte til dig og dine følelser, så vid, at det ikke er tilfældigt. Vid, at der er en grund til, at du læser det her lige nu, uanset om du har fulgt mig i mange år eller først lige er stødt på mig.

Du mærker kaldet. Du mærker, at du gerne vil mere, og du mærker, at der er en anden og mere hjertelig vej – og det gør du, fordi du lige nu bliver bedt om at træde endnu mere ind i dig og din sandhed. Du bliver bedt om at gøre plads til hele dig, og du er klar! Ellers ville du slet ikke mærke et kald på det.

Så vid, at det er tid til at give dig selv lov til at være den, du er. Det er tid til at lægge masken på hylden og tillade dig selv at mærke, hvad der sker inde i dig – uden at dulme følelserne med medicin, overspisning eller løgnhistorier. Det er tid til, at du ændrer kurs, så du kan begynde at leve et mere helhjertet liv ud fra, hvad du har lyst til, og hvad der får dit hjerte til at danse af glæde, frem for at leve ud fra alle andres meninger og det, som du “burde” gøre.

Det er tid, smukke sjæl. Vælg at gå med det, der trækker i dig – og stol på, at det du mærker, er det helt rigtige for lige netop dig.

Hvis du lige nu er klar til at træde endnu mere ind i dig og skabe en forandring i dit liv, så tag første step allerede i dag ved at bestille min roman Med hjertet som kompas hjem til dit smukke hjerte, så du kan få den guidance og indre vejledning, som du har brug for på din hjerterejse. Den her bog vil give dig en dyb forståelse for dine følelser, og den vil på en øjenåbnende og kærlig måde guide dig til, hvordan du lytter endnu mere til dit hjerte og din intuition – også kaldet den lille hvisken bag larmen.

Og hvis du ikke er den store læsehest, så kan du få essensen af bogen og dens hjertemagi i min 2 timers video training, som du kan få adgang til med det samme. Du får samtidig evig adgang til videoen, så du kan se den når som helst, og hvor som helst.

Spørgsmålet er bare…

Er du villig til at gøre noget ved det, som du ikke er tilfreds med? Er du villig til at skabe en forandring i dit liv, eller vil du bare fortsætte ned ad den samme meningsløse vej?

Hvis du kan mærke, at du skal gå en anden og mere hjertelig vej i dit liv, så beslut dig for at gøre noget ved det lige nu og her. Tag handling på den følelse, du har lige nu, og lad mig hjælpe dig med at finde hjem til dig selv igen, smukke sjæl 💜

 Start din hjerterejse med mig
Ja tak, giv mig evig adgang til den 2 timers video training med det samme >

 

Jeg vil også leve mit liv med hjertet som kompas! Lad mig få den bog >

 

avatar
  Subscribe  
Modtag besked om