fbpx

Få min powerfulde hjerteøvelse direkte i din indbakke!

Start din hjerterejse med mig på sidelinjen ved at tilmelde dig mit inspirerende nyhedsbrev. Du får min powerfulde hjerteøvelse (som lydfil) direkte i din indbakke på få minutter, samt kærlige mails skrevet fra mit hjerte til dit.

Start din hjerterejse med mig på sidelinjen

Tænker du, at der må være mere ved livet end at gå på arbejde, komme hjem, sove og gentage den samme meningsløse rutine 5 dage om ugen? Fornemmer du, at livet har mere at byde på end din nuværende situation, og har du en følelse af, at du gør dig selv mindre, end du egentlig er?

 

Så ved jeg præcis, hvordan du har det – for jeg har selv været der.

 

Og tro mig, det er ikke din endedestination, for jeg ved, at du kan mere, end du selv tror. Jeg ved, at du har power nok i dig til at bryde dine allerstørste begrænsninger og rive rammerne fra hinanden, så du kan bryde loftet for, hvad der er muligt for dig.

 

Jeg tror på, at du er her af en grund – og jeg tror på, at du er klar til at kigge indad, mærke efter og åbne dit hjerte for dit fulde potentiale.

 

Hvis du kan mærke, at det trækker i dig, så lad mig guide dig og støtte dig på din hjerterejse. Jeg vil elske at tage din hånd og vise dig vejen mod meget mere glæde, meget mere lykke, meget mere overskud og meget mere lethed i din hverdag.

  • Tag første skridt allerede i dag!

Start din hjerterejse ved at skrive dig op til mit inspirerende nyhedsbrev, så du kan få værktøjerne og øvelserne til at mærke dig selv og turde gå med det, der føles rigtigt. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dit hjerte vil elske at være med!

  • Når du skriver dig op til nyhedsbrevet, får du...
  • En powerfuld hjerteøvelse, som jeg selv bruger hver dag for at styrke mine hjerteceller og gøre det nemmere for mig at tage beslutninger fra hjertet i løbet af min dag (du får den som lydfil, så du nemt kan hente den ned på din mobil!)
  • Viden, redskaber og øvelser, som jeg har brugt i min egen personlige udvikling og på min hjerterejse (og som jeg normalt tager penge for at dele ud af!)
  • Kærlige mails med massevis af inspiration, motivation og andet lækkert guf til dit hjerte, så du hele tiden er on track på din rejse
  • Og meget, meget mere for at hjælpe, guide og støtte dig på din unikke rejse fra dit hoved til dit hjerte
  • Hvad siger abonnenterne af nyhedsbrevet?

“Jeg har meldt mig til at få dine nyhedsbreve, og det fortryder jeg på ingen måde. Jeg har lige modtaget den sødeste mail, som virkelig bringer et stort smil frem på mine læber. De ting der står passer så godt med hvordan jeg har det, og det er det der gør at jeg nu sidder med en lille tåre rendende ned af kinden.” – Sofie

 

“Elsker at få dine mails. De er så inspirerende!” – Erica

  • Nul spam! Kun kærlige mails, der løfter din energi

Du bliver på ingen måde spammet til med mails, og skulle du imod forventning ikke finde værdi i at være med på mit nyhedsbrev, så kan du til hver en tid nemt afmelde dig igen.

Du kan godt! Beslut dig og gå vejen med mig