fbpx

Med hjertet som kompas

Det her vidunder af en bog har så meget sjæl og kærlighed i sig, at du ikke kan undgå at blive inspireret til at starte din unikke hjerterejse og begynde at leve dit eget liv med hjertet som kompas.

 

For den her bog er mere end bare blæk og papir. Den her bog er rå, ærlig og fuldstændig magisk – og så er den proppet med spirituelle undertoner og værdifulde indsigter. Du vil blive overrasket over, hvor meget ren, rå hjertepower, der er i det her mesterværk, for den her bog har power nok i sig til at åbne dit hjerte og give dig troen på, at det du mærker og føler, er det helt rigtige for dig.

 

Uanset hvad verden har fortalt dig, så er det ikke meningen, at du skal være noget bestemt for at blive accepteret – og faktisk behøver du slet ikke at kæmpe så hårdt for at blive accepteret af alle andre end dig selv, for den eneste mening, der virkelig betyder noget, er den mening, som du har om dig selv. Din eneste opgave er at være tro mod dig selv og det, som du mærker, så du kan træde ind i dit lys og være den, du virkelig er.

 

Og hvis du allerede nu kan mærke, at det trækker i dig, så kan jeg godt afsløre, at det her mesterværk af en bog bliver den vildeste øjenåbner for dig. Den her bog vil åbne døren til alle de spørgsmål, som du endnu ikke har turdet at stille dig selv, og den vil vække så mange følelser frem i dig, at du ikke vil være så meget som et splitsekund i tvivl om, hvad der er sandt for dig. Den vil åbne dit hjerte som aldrig før – så meget fucking power har det her vidunder af en bog i sig.

 

 • Kun 399,- kroner

"Bare det at læse bogen har været en rejse i sig selv!"

Det er nu tre dage siden jeg færdiggjorde dette mesterværk Med hjertet som kompas. Bare det at læse bogen har været en rejse i sig selv. Der er så mange følelser, menneskelige frustrationer og spirituelle undertoner, som gør denne bog til et must-read for alle!

 

– Amalie Sofie Kragh, 20 år

"Den eneste følelse jeg sidder med er WOW!"

Jeg fik bogen Med hjertet som kompas søndag, og sidder nu her mandag og er færdig med den, og den eneste følelse jeg sidder med er WOW. Jeg har læst mange gode bøger, også dine andre bøger, men denne bog er jo noget helt for sig selv.

 

Bogen fik mig både til at smile, grine og næsten græde. Da jeg læste den, føltes det næsten som at stå lige midt i det, da det er så velskrevet. Jeg sidder nu tilbage og fortryder at jeg fik den læst så hurtigt.

 

Denne bog har fået mig til at tænke lidt tilbage på min tid i gymnasiet, fordi jeg sad i lidt af den samme situation, det med at man ikke vil skuffe dem omkring en. Jeg kan huske jeg sad med de samme følelser, og var bange for at skille mig ud, og var bange for at “gå glip” af noget. Ville lidt ønske jeg havde haft denne bog den gang, da den er en øjenåbner.

 

Det at den er så rå, og at man ved det kommer fra virkelige hændelser og ikke bare er opdigtet, fuldender bare bogen 100%. Ingen dårlige kommentarer. Alt i alt en helt fantastisk bog, som helt sikkert skal læses igen senere hen. 5 ud af 5 stjerner!!

 

– Julie Hungeberg Grejsen, 20 år

"Sikke en fantastisk givende bog du endnu engang har fået skrevet!"

Du er simpelthen for vild. Nu har jeg fået læst Med hjertet som kompas færdig og jeg er målløs! Du er så mega dygtigt og jeg elsker hvordan din måde at skrive på bare får en til at føle at man står midt i det. Sikke en fantastisk givende bog du endnu engang har fået skrevet – du skal virkelig være stolt af dig selv, den er så gennemført! Jeg er SÅ vild med den!! Tusind, tusind tak 💜💜💜

 

Jeg kan slet ikke vente med at læse endnu mere fra dig! Alle burde høre dine budskaber!!

 

– Stine Baungaard Hjorth, 16 år

Hvad handler bogen om?

 • Følelsen af ikke at være god nok og præstere godt nok.
 • Frygten for at turde mærke sine følelser og lytte til sit hjerte.
 • Angsten ved at gå med det uforudsigelige.
 • Følelsen af ikke at have en lykkelig fremtid i vente, selvom man gør alt det, som man burde gøre.
 • Frygten for at drømme stort og tage handling på det.
 • Og vigtigheden af at turde gå med det, der føles rigtigt, frem for at gå med fornuften, som verden har bildt dig ind er det mest sikre og kloge valg.

 

 • Resumé

Alicia er sytten år gammel og går i 2.g på Frederiksberg Gymnasium. Hele sit liv har hun kæmpet for at passe ind og være ligesom alle andre – men nu er hun begyndt at stille spørgsmålstegn ved, om det kan være rigtigt, at hun skal tilpasse hele sit liv efter alle andres meninger. Midt i en enorm forvirring omkring, hvem hun er, og hvad hun vil med sit liv, ignorerer hun sit hjerte og alle de tegn, som universet giver hende.

 

Pludselig står hun ved en skillevej. Skal hun droppe ud af gymnasiet og følge sit hjerte eller fortsætte med at leve sit liv ud fra alle andres præmisser?

 

Min mest ærlige og rå bogudgivelse til dags dato

Jeg er ikke meget for at sætte den her udgivelse i bås, men hvis jeg nu alligevel skal prøve at kategorisere den lidt, så vil jeg beskrive den som en autentisk, rå og ærlig roman, der taler mere til følelserne end til fornuften.

 

Og faktisk er den meget mere end det, for historien er ikke engang opdigtet. Det er nemlig en levende og ærlig fortælling om første gang jeg stod ved en skillevej i mit liv og skulle beslutte, om jeg ville gå med mit hjerte eller mit hoved. Derfor er den beriget med alle de indsigter, som jeg fik igennem min udvikling, og den lægger bestemt ikke låg på noget som helst. Selv de mest sårbare kampe har fået en plads i fortællingen.

 

Historien er samtidig fyldt med spirituelle undertoner, som ikke kun findes i mellem linjerne, men også i karakterne. Et af de vigtigste redskaber på rejsen ind til hjertet, er vores intuition – og derfor er den mandlige karakter i historien (Elias) en reflektion af dette. Han er inspireret af alle de følelser og tanker, som min intuition satte i gang hos mig, da jeg gik imod mit hjerte og i sidste ende endte ude på et sidespor.

 

Hvis min intuition havde været en fysisk karakter, så havde den været ham her – for han siger sandheden, som den er, uanset om du vil høre den eller ej, og han bringer følelser frem i dig, som du aldrig har mærket før. Han leder dig i den rigtige retning – ikke ved at skubbe dig, men ved kærligt at trække dig i den rigtige retning.

 

De spirituelle undertoner i bogen får dig til at kigge indad. De får dig til at reflektere over dine egne følelser, dine egne handlinger og dine egne tankemønstre, og de sætter hele dit liv i perspektiv. Når du har vendt den sidste side, så vil du være fyldt med nye indsigter, inspirerende tanker og vilde åbenbaringer – og vigtigst af alt, så vil du have åbnet dit smukke hjerte.

 

Det her vidunder af en bog er en direkte reflektion af min personlige rejse fra mit hoved til mit hjerte – og mit allerstørste ønske er, at den bliver starten på din hjerterejse 💜

 • Uddrag fra bogen
”Jeg har altid været den stille pige, der gjorde alt for at passe ind – og selvom jeg gjorde mit bedste, så var det aldrig rigtig godt nok. Jeg var aldrig ligesom alle de andre.”
Stilheden tager over i mellem os, og det eneste jeg kan høre, er havet. Bølgerne bruser, og mine næsebor fyldes med den friske havduft. Et kort sekund glemmer jeg, at jeg stadig har et kamera hængende omkring halsen.
”Har du tænkt på, at det måske slet ikke er meningen, at du skal være ligesom alle andre?”
Hans spørgsmål forbavser mig, og så alligevel ikke. Det er som om, at det han siger, vækker en følelse frem inden i mig, som jeg har mærket før. Jeg har bare altid ignoreret følelsen, når den er dukket op – men sammen med Elias kan jeg ikke bare ignorere den.
”Måske,” svarer jeg med et skuldertræk for ikke at overgive mig helt. ”Men det er en farlig tanke.”
Jeg undgår bevidst hans blik, selvom jeg kan mærke hans blik bore sig ind i mig. Det flakker i mellem havet, kameraet omkring min hals og sandet under mine fødder.
”Hvorfor er det en farlig tanke?” spørger han. Jeg tager en dyb indånding.
”Fordi hvis du ikke er ligesom alle andre, står du alene,” svarer jeg med blikket fastlåst på bølgerne, der kæmper om at få lov til at dominere, selvom de alle er en del af det samme hav.
”Så længe du er tro mod dig selv, er du aldrig alene,” pointerer han.
 • “Det handler bare om at gøre det, der gør én glad. Alt vi har er nuet, så der er ingen grund til at planlægge fremtiden, når ingen med sikkerhed kan vide, hvad der vil gøre os glade om fem, ti eller tyve år. Vi bliver nødt til bare at gøre det, der gør os glade lige nu og her – ellers lever vi hele vores liv efter glæden ved det næste minut, som måske aldrig kommer.”

Personlig signering med kærlige ord, der er skrevet direkte fra mit hjerte til dit...

Unikke bonusgaver med hjerte og sjæl...

 • Unikke bonusgaver og personlig signering

Et unikt bogmærke og en fin sølvhalskæde med et kompas som vedhæng medfølger, når du bestiller et eksemplar af bogen​ – dog kun i en begrænset periode.

 

For at gøre bogen endnu mere personlig, tilbyder jeg også at signere den til dig helt gratis, hvis du tilføjer det til din ordre. Det gør jeg, fordi jeg gerne vil yde en ekstra service og gøre din oplevelse med det her mesterværk endnu mere speciel.

 

BEMÆRK! En personlig signering inkluderer modtagerens navn, et unikt citat og min underskrift. Modtagerens navn er det navn, der angives i leveringsadressen. Hvis signeringen skal skrives til et andet navn (eksempelvis som gave) skal du inden du gennemfører din bestilling sende en e-mail til business@amanda-d.dk med leveringsadressen og det ønskede navn til signering. Når jeg har tjekket din bestilling igennem, modtager du en bekræftelse fra mig.

 

Klik på knappen herunder for at tilføje gratis signering!

 

 • GRATIS

Fra mit hjerte til dit...

Jeg ved, hvilken rejse den her bog vil tage dig med på – så selvfølgelig skal den sendes trygt og kærligt afsted, så den når sikkert frem til sit nye hjem hos dig.

 

Derfor bliver den pakket fint ind i lilla papir med silkebånd i samme farve. Nederst i pakken ligger de to bonusgaver, og som prikken over i’et medfølger der lidt til den søde tand.

 

Den her bog blev skrevet med kærlighed, så selvfølgelig skal den også modtages med kærlighed 💜

 

 • Kun 399,- kroner
 • Info
Antal sider: 321
 
Udgave: 1. udgave, 1. oplag
Levering: 2-5 dage efter betaling
 
Indbinding: bog, paperback
Tryk: Toptryk Grafisk ApS
 
ISBN-13: 978-87-93325-10-4