fbpx

Hjertemøde

– for sensitive hjertekvinder, der endnu ikke har fundet deres unikke tribe med kvinder, der føler og mærker lige så meget som dem

Føler du ind i mellem, at du er anderledes, forkert eller ikke passer ind? Og har du det med at tilpasse dig alle andre og lave om på dig selv alt efter, hvem du er sammen med, så de bedre kan lide dig? Overtænker og overanalyserer du alting til det punkt, hvor du bliver træt, udmattet, stresset og føler dig helt ved siden af dig selv? Og har du en tendens til at sætte alle andre før dig selv og give mere, end du har overskud til?

 

Så er det nok, fordi du er en sensitiv hjertekvinde i ubalance, som endnu ikke har fået øjnene op for gaven ved din sensitivitet og fået de rette redskaber til at mestre den – og så er Hjertemøde lige noget for dig.

Mærker du kaldet?

Som sensitiv skal vi ud af hovedet og ned i kroppen for at mærke, hvad der taler til os. Det er nemlig vores helt unikke evne til at mærke, føle og sanse, der er vores superpower – ikke vores hoved og det at tænke os frem til det.

 

Så for at sikre mig, at du bliver nede i dit hjerte og ikke ryger op i dit hoved, har jeg optaget en lydfil, hvor jeg snakker om sensitivitet og alt det, som det her Hjertemøde indeholder – så kan du bare læne dig tilbage, lukke øjnene og mærke ind i det hele. Hør den og mærk efter, om det er noget for dig 💜

Du er lige præcis, som du skal være

Du mangler bare redskaberne til at mestre din sensitivitet som den powerfulde hjertekvinde, du i virkeligheden er

Hvem er det for?

Dette helt unikke og højtvibrerende Hjertemøde er for dig, der ønsker at komme i balance med din sensitivitet og finde din unikke tribe med ligesindede kvinder, der forstår dig på et dybere plan og giver dig plads til at være hele dig. Her bliver du set, elsket og anerkendt for den, du virkelig er – og hvis du har lyttet til lydfilen og mærket ind i det, så ved du allerede, om Hjertemødet er noget for dig.

Hvordan foregår det?

Du vil være en del af en lille, intim gruppe på 10 kvinder, hvor vi sammen vil gå ture ved vandet, have dybe og healende hjertesnakke, få nye indsigter om os selv og lave dybdegående øvelser, som vil styrke vores evner til at stå stærkt i os selv. Du vil gå vejen med ligesindede kvinder, som forstår dig og støtter dig, og som giver dig plads til at være hele dig.

Hvor foregår det?

Hjertemødet foregår i de smukkeste og mest idylliske omgivelser på Stevns Klint Strandpension, hvor jeg har booket et roligt space, som vil holde energien for os. Det ligger kun 5 minutters gåtur fra Rødvig station, og det er nemt at komme dertil med tog.

 

Oplevelsen inkluderer frokost, som består af Stjerneskud i den lækreste og mest friske kvalitet. Derudover vil der være kaffe, te, kakao og frugt under hele mødet.

Hvornår?

Hjertemødet finder sted den 18. august fra klokken 10:30 – 15:30.

Hjertemødet inkluderer:

Et intimt møde bestående af kun 10 kvinder, så der er plads til, at alle kan blive hørt og set

Ny viden og læring omkring sensitivitet, som vil give dig en dybere forståelse for den, du er

Hjertemødet inkluderer:

Et intimt møde bestående af kun 10 kvinder, så der er plads til, at alle kan blive hørt og set

Ny viden og læring omkring sensitivitet, som vil give dig en dybere forståelse for den, du er

Powerfulde energiværktøjer, som jeg selv har brugt til at mestre min sensitivitet (og som jeg stadig bruger på daglig basis)

Dybdegående øvelser og healende hjertesnakke, som vil åbne dit hjerte, give dig nye indsigter og styrke din evne til at stå stærkt i dig selv

Lækker frokost bestående af stjerneskud i den lækreste og mest friske kvalitet – dampet og pandestegt rødspættefileter, håndpillede rejer og tomatdressing. (Hvis du ikke spiser fisk, er der mulighed for, at du kan få noget andet. Send mig en mail på business@amanda-d.dk)

Kaffe, te, kakao og frugt under hele mødet

En lille, meningsfuld gave fra mit hjerte til dit, som først bliver afsløret på mødet

Adgang til en lukket Facebookgruppe, som kun er for de sensitive hjertekvinder, der har deltaget på Hjertemødet

50% rabat på min hjerteroman "Med hjertet som kompas" (normalpris 399,- kroner)

Er du klar til at opleve en dag, hvor du mærker, hvordan det føles at være i fuld balance med dit hjerte og din sensitivitet, og hvor du føler dig helt rigtig, præcis som du er?

Det her er en helt unik oplevelse, som du ikke kan få nogle andre steder – og det er kombinationen af værktøjerne, forståelsen og de nye indkodninger i din energi, der vil skabe din transformation og gøre dig stærkere og mere selvbevidst, end du overhovedet havde troet muligt.

Jeg er ikke glad, højtvibrerende og i fuld balance 100% af tiden....

Men jeg ved, hvordan jeg lynhurtigt kommer tilbage igen – og hver gang bliver jeg hurtigere og hurtigere til at komme tilbage, så jeg ikke længere behøver at bruge flere timer eller dage på at være træt, udkørt og i dårligt humør.

Nu kan jeg komme tilbage på bare få minutter.

Sandheden er, at vi alle sammen ryger ud af alignment og balance. Spørgsmålet er bare, hvor hurtigt kan du komme tilbage igen?

Normalpris 1799,- kroner

Intropris 949,- kroner

Bemærk, at der kun er 10 pladser på holdet.

Introprisen gælder kun dette hold.

Det vil sige, at der kun er 10 kvinder, der kan komme med til intropris. Når jeg åbner for tilmeldingen til det næste hold, stiger prisen til 1799,- kroner.

Hvis du ønsker at udnytte rabatten på “Med hjertet som kompas” med det samme, kan du tilføje bogen til din ordre sammen med din tilmelding til Hjertemødet. Når begge dele er i din kurv, fratrækkes rabatten på 50% automatisk. Bestil bogen HER

 

Hvis du derimod ønsker at vente med at udnytte rabatten, vil du kort tid efter din tilmelding af Hjertemødet modtage en velkomstmail med en unik rabatkode, som kun kan bruges én gang. Rabatkoden gælder lige så længe, at prisen på bogen er 399,- kroner, og den kan bruges enten til dig selv eller som gave til en veninde. (Såfremt der skulle ske nogle ændringer med prisen, vil du modtage en mail omkring det, så du kan nå at bruge din rabatkode)

Ja, det kan du sagtens! Blot send mig en mail på business@amanda-d.dk, når du har tilmeldt dig Hjertemødet.