fbpx

Velkommen til mit univers!

Mit navn er Amanda, og jeg hjælper kvinder med at mærke sig selv, stå ved sig selv og fyre helt op for deres indre hjertepower, så de kan få modet til at skabe lige det liv, som de drømmer om – uden begrænsninger og frygten for, hvad alle andre vil tænke.

 

Jeg er 21 år gammel, men jeg har en hjertevarm og intuitiv sjæl, som ved, hvad livet handler om, og hvad der er vigtigt. På trods af en fortid med angst, depression, lavt selvværd og en ikke-eksisterende tro på mig selv, har jeg formået at skabe et liv for mig selv, som jeg elsker, og som gør mig glad helt ind i hjertet.

 

Jeg lever et liv, som går imod normen og det, som en kvinde på min alder “burde” gøre for at få en fremtid. Faktisk er ordet “burde” slet ikke en del af min livsstil, for jeg lever ud fra det, som jeg vil.

 

Jeg følger min indre lyst i nuet, og jeg bruger mine følelser som mit indre navigationssystem, så jeg kan gå efter det, der føles rigtigt for mig. Frihed, glæde og en dybere mening er nogle af de allervigtigste værdier i mit liv – og de gange, hvor jeg er gået imod mine værdier og den person, som jeg inderst inde er, har det kostet mig dyrt. Det har været en pris, som jeg ikke har været villig til at betale i det lange løb, fordi mit hjerte hver gang har hvisket: Der er en anden vej. Bare gå med det, der føles rigtigt for dig.

Og den lille hvisken har jeg fulgt flere gange i mit liv – både da jeg droppede ud af gymnasiet i slutningen af 2.g for at gå all in på forfatterdrømmen, og da jeg for kort tid siden valgte at trække 4 af mine 5 bogudgivelser tilbage, fordi jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet (og mere hjerteligt) med min virksomhed. Jeg ved, at så længe jeg bliver ved med at følge den lille hvisken, som kommer fra mit hjerte, så skal jeg nok ende der, hvor det er meningen, at jeg skal være. Alt er præcis, som det skal være, og jeg har fuld tillid til, at mit hjerte vil blive ved med at guide mig på min rejse og vise mig hvert step på vejen.

 

Jeg er fyldt med hjertemod, og jeg er ikke bange for at satse alt og gå efter det, som jeg virkelig drømmer om, så længe det føles rigtigt i mit hjerte. Jeg har en dyb, indre tro på, at der ikke findes nogen større begrænsning end den, som jeg sætter for mig selv, og derfor ved jeg, at jeg kan opnå alt, hvad mit hjerte drømmer om.

 

Men jeg er også en sensitiv sjæl, som mærker alt og alle. I mange år følte jeg, at det var min allerstørste svaghed, men den dag i dag ser jeg det som en af mine allerstørste styrker. Takket være min sensitivitet er alt, hvad jeg gør og skaber meget dybere – og det er især en fordel i forhold til mine hjertesessions, mine forløb, mine foredrag og mine bøger. Uden min sensitivitet ville jeg ikke være den person, som jeg er i dag (og jeg elsker den hjertekvinde, jeg er).

Rejsen fra mit hoved til mit hjerte

Jeg har ikke altid haft den bevidsthed og dybe kontakt til mit hjerte, som jeg har den dag i dag. Faktisk har jeg været på en lang udviklingsrejse for at nå hertil, hvor jeg er i dag – og lad mig lige understrege, at intet er sket fra den ene dag til den anden.

 

Rejsen fra mit hoved til mit hjerte har lagt hele fundamentet for den person, som jeg er i dag. Derfor vil jeg rigtig gerne dele lidt af min rejse med dig, så du ved, at du ikke er alene, og at jeg også har været der, hvor du er lige nu. Jeg har haft præcis de samme følelser, som du sidder med lige nu – så jeg ved, hvordan det føles. Jeg ved, hvordan det føles at være styret af alle andres meninger og frygten for ikke at være god nok, og jeg ved, hvor sårbart og svært det kan være at lytte til den lille hvisken fra dit hjerte, frem for den højtrystende råben fra dit hoved.

 

Men jeg tror på, at du er landet her i mit univers af en grund. Jeg tror på, at du er her, fordi der er et eller andet inde i dig, som godt ved, at livet har mere at byde på end din nuværende situation. Jeg tror på, at du har potentialet til at opnå langt mere, end du selv tror er muligt – og jeg tror på, at du har power nok til at rive rammerne fra hinanden og bryde loftet for, hvad der er muligt for dig.

 

Alt jeg ønsker for dig er, at du vil få modet til at træde ind i dit lys og være den, du virkelig er. Det er alt jeg ønsker for dig. Jeg vil gerne se dig få succes og stråle, som den stjerne, du inderst inde er – for jeg tror på, at jo mere du tør at stå i dit lys, jo mere tør resten af verden at stå i deres lys.

 

Så snup en kop kaffe, læn dig tilbage og nyd min fortælling om rejsen fra mit hoved til mit hjerte. Forhåbentligt vil den give dig modet til at starte din unikke hjerterejse.

Fra depression og angst til hjertepower

Gennem hele min opvækst har jeg bogstaveligt kæmpet for at passe ind, fordi jeg var bange for, at jeg ikke var god nok, hvis bare jeg var mig selv. Jeg var klassens stille pige, som ikke turde at sige et ord, og i frikvartererne ville jeg allerhelst bare sidde for mig selv og tegne, for der følte jeg mig tryg.

 

Da jeg blev noget ældre, fandt jeg så ud af, at jeg hele mit liv har været særligt sensitiv – og det skal lige siges, at det hverken er en sygdom eller en diagnose. Det betyder bare, at jeg er meget mere følsom overfor alting omkring mig, og at jeg mærker alt i en meget højere grad, end mange andre gør. Man kan sige, at et sensitivt menneske er lidt ligesom en svamp, der suger alt energi til sig (både den gode og den dårlige) og som ind i mellem har brug for lidt mere alenetid til at lade op.

 

I rigtig mange år følte jeg mig både frustreret og anderledes på grund af min sensitivitet. Jeg så det som en svaghed at være så følsom og konstant gå rundt uden “filter” på, når alle andre sagtens kunne være sammen med mange mennesker uden at føle sig overstimuleret. Problemet var bare, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle adskille mine egne følelser fra andres følelser. Det hele smeltede ligesom bare sammen og gjorde selv de mest normale situationer fuldstændig overvældende og uoverskuelige for mig.

 

Så da jeg nåede teenagealderen, lukkede jeg ned for min sensitivitet – simpelthen fordi jeg ikke anede, hvordan jeg skulle håndtere den. Jeg lukkede ned for mine følelser og prøvede at være mere ligesom alle andre ved blandt andet at gå i det samme tøj som alle de populære piger, farve mit hår og poste de helt rigtige billeder på de sociale medier. Jeg var overbevist om, at mange likes var ensbetydende med lykke – så jeg gjorde alt for at blive accepteret og “liket” af omverdenen, for jeg troede, at det var vejen til glæde og lykke. Jeg tænkte, at hvis de kunne lide mig, så ville jeg måske også kunne lide mig selv en dag.

 

Og tro mig, jeg prøvede virkelig at gøre alt for passe ind – men jo mere jeg lagde låg på mig selv, jo mere deprimeret blev jeg. Alligevel fortsatte jeg med at tilpasse mig, så jeg kunne fremstå som den målrettede og perfekte pige, som jeg var overbevist om, at verden gerne ville have, at jeg var.

 

Men inde bag facaden gemte der sig en lille pige, som bare ikke turde at trække vejret helt ned i maven og mærke efter. Hun turde ikke at stoppe op og lytte til sit hjerte, så hun fortsatte ned ad egoets vej og levede et liv ud fra alle andres meninger, som var baseret på frygten for ikke at blive accepteret.

 

Det resulterede i sidste ende i angst, depression, lavt selvværd og en begyndende spiseforstyrrelse – alt sammen, fordi jeg ikke var tro mod mig selv og ikke turde at gå med det, som jeg kunne mærke var det rigtige for mig.

 

På det her tidspunkt i mit liv havde jeg gravet mig selv ned i et mørkt hul, hvor det eneste, der kunne holde mit hoved over vandet, var at skrive. Det at dykke ned i et helt andet univers, som jeg selv kunne forme og skabe, som jeg ville, gav mig en tilflugt fra hverdagen og alle de negative tanker og følelser, der druknede mit indre.

 

Men lige så snart jeg rejste mig fra min computer og vendte tilbage til virkeligheden kaldet mit liv, så havde jeg det stadig helt af helvede til indeni, fordi jeg egentlig ikke havde gjort andet end at undgå at mærke mine følelser. Først da jeg turde at sætte ord på mine allerdybeste følelser og begyndte at skrive dem ned i fiktive historier, oplevede jeg, at det at skrive faktisk var ren terapi for mig, når jeg turde at sætte ord på det, der gjorde ondt.

 

Det blev min vej ud af mørket.

 

Det helt store vendepunkt i mit liv

Selvom jeg fik healet en masse undertrykte følelser ved at skrive om mine kampe og udfordringer, så kom der først rigtig fart på min udvikling, da jeg droppede ud af gymnasiet i slutningen af 2.g.

 

Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg aldrig rigtig følt, at gymnasiet var det rigtige for mig – det var ligesom bare noget, der skulle overstås, så jeg kunne komme videre, selvom jeg ikke anede, hvor jeg var på vej hen med mit liv.

 

Igennem hele gymnasiet havde jeg en følelse af at blive sat i bås, når alt jeg ønskede var at flyve. Hver eneste morgen stod jeg op uden at se noget som helst formål med den uddannelse, som jeg var i gang med – og de få gange, hvor jeg satte mig i stilhed og trak vejret helt ned i maven, kunne jeg godt mærke, at mit hjerte ville meget mere end et helt almindeligt job fra 8-16, som jo egentlig var det eneste, som en gymnasial uddannelse kunne give mig.

 

Der var bare det ved det, at på det her tidspunkt var alt i mit liv styret af frygt. Jeg levede 100% ud fra omverdenens meninger om, hvordan jeg skulle være, hvordan jeg skulle se ud, og hvad jeg skulle bruge mit liv på. Ikke én eneste gang stoppede jeg op og lyttede til mine følelser for at mærke efter, hvad jeg havde lyst til – og derfor havde jeg ikke modet til at ændre kurs.

 

Først efter et voldsomt panikangstanfald fik jeg modet til at gøre det, som mit hjerte hele tiden havde prøvet at fortælle mig – nemlig at gå hjertets vej, selv hvis jeg var den eneste, der gik den.

 

Næsten alle omkring mig prøvede at tale mig fra at droppe ud af gymnasiet, men jeg trodsede min frygt og gjorde det alligevel, for jeg kunne mærke helt inde i mit hjerte, at det var det eneste rigtige. Derfor har jeg heller ikke fortrudt det så meget som et splitsekund siden (og sådan er det altid med de beslutninger, som vi tager fra hjertet).

 

Nu ved jeg præcis, hvor jeg er på vej hen, og jeg ved, hvad jeg er her for at gøre. Jeg er her for at gå hjertets vej, og jeg er her for at vise dig, hvordan jeg går vejen, så du kan få modet til at gøre det samme 💜

  • Uanset hvad alle andre siger, skal du altid gøre det, der føles rigtigt for dig

Mit hjerte har ført mig hertil, hvor jeg er i dag

Da jeg droppede ud af gymnasiet for at følge mit hjerte, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet, at den beslutning en dag ville føre til 5 bogudgivelser, foredrag rundt omkring i hele Danmark, transformerende hjerteforløb og et liv, hvor jeg føler, at jeg er lige præcis der, hvor det er meningen, at jeg skal være.

 

Men jeg er langt fra færdig med at gå efter mine drømme, for jeg ved, at jeg er her for at gøre en endnu større forskel. Jeg er her for at inspirere, hjælpe og guide alle de tusindvis af kvinder, der er klar til at gå hjertets vej, men som mangler modet, troen og værktøjerne til rent faktisk at gøre det.

 

Og det tør jeg godt at sige højt, for jeg kan mærke helt inde i mit hjerte, at det er sandt – og hvis det føles rigtigt i mit hjerte, og hvis jeg tør at gå efter det, så ved jeg, at det kommer til at ske. Der er ingen tvivl.

 

Jeg er ikke længere bange for at sige mine drømme højt og fortælle hele verden, hvad jeg ønsker. Den dag i dag er jeg nemlig bevidst om, at det slet ikke handler om, hvad verden tænker om mig, eller hvad alle andre synes om mig. Det handler om, hvad jeg synes om mig selv – og jeg nægter at leve et kedeligt og leverpostejs-agtigt liv, hvor alting kun lige er godt nok. Jeg nægter at nøjes, bare fordi jeg er bange for, hvad alle andre vil tænke om mig.

 

Jeg ved, at jeg kan opnå det alt, hvad mit hjerte drømmer om. Jeg ved, at det er muligt, for jeg kan mærke, at det er muligt – og min intuition tager aldrig fejl. Mit hjerte har fået mig hertil, hvor jeg er i dag, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det vil føre mig videre mod alle mine andre drømme.

Du kan også!

Beslut dig & gå vejen med mig

Hvis du tør at åbne dit hjerte og bruge det som dit kompas i livet, så vil du ligesom mig opleve, at dit hjerte altid kender svaret. Derfor er din eneste opgave at lytte og mærke efter inde i dig selv, så du kan få modet til at gå med det, der føles rigtigt for dig.

 

Og fuck, hvor er det vigtigt, at du lærer at mærke efter og lytte til dit hjerte, så du ikke ender med at leve ud fra alle andres præmisser. Det her er dit liv, og du bestemmer, hvordan du vil leve det.

 

Lad for guds skyld ikke dine venner, dine forældre eller din studievejleder fortælle dig, hvem du skal være, eller hvad du skal bruge dit liv på. Lad ikke den her verden sætte dig i bås, når både du og jeg ved, at du har vinger, der er stærke nok til at flyve dig det halve af kloden rundt, hvis det var det, du ville. Smukke sjæl, du kan alt, hvad du sætter dig for – hvis bare du har hjertet med dig.

 

Men du skal vide, at hvis du vil leve et ekstraordinært liv, så må du også forvente, at du bliver nødt til at gøre alt det, som ingen andre tør at gøre. Du må forvente, at du bliver nødt til at skille dig ud fra mængden og stille dig i rampelyset, hvor alle kan se dig – også selvom du måske er den eneste, der står der.

Valget er dit. Du kan enten vælge at lytte til dit hjerte og flyve lige derhen, hvor du vil, eller du kan vælge at lytte til frygten og blive siddende i dit lille, aflåste bur uden nogensinde at finde ud af, hvordan det føles at flyve.

 

Lyt til dine følelser og mærk efter, hvad der føles rigtigt for dig – for der er ikke noget vigtigere end dig og dit smukke hjerte. Du er det absolut vigtigste i dit liv, og du fortjener et liv fyldt med glæde, lykke og kærlighed (også når du er alene med dig selv).

 

Jeg håber, at du får modet til at tage handling på det, der trækker i dig – og jeg håber, at du vil lytte bare lidt mere til dit hjerte og lidt mindre til alle andres meninger.

 

Det er alt, jeg ønsker for dig. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at du en dag vil begynde din unikke rejse fra dit hoved til dit hjerte, så du kan leve det liv, som du inderst inde drømmer om – et liv, som er styret af kærligheden til dig selv, og ikke af frygten for, hvad alle andre vil tænke om dig.

 

Og hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så kan du være helt rolig. Du behøver ikke at regne det hele ud selv, og du behøver ikke at gøre det alene, for jeg kender vejen – og jeg vil elske at få lov til at tage dig i hånden og vise dig vejen hjem til dit smukke hjerte.

 

Så hvis du er klar til at starte din hjerterejse og skabe et ekstraordinært liv for dig selv med meget mere mening, meget mere kærlighed, meget mere glæde og meget mere lykke, så lad mig hjælpe dig! Lad mig støtte dig, guide dig og hjælpe dig med at finde ind til det, der gør dig så unik, at du hele dit liv har været blændet af dit eget lys.

 

Lad mig hjælpe dig med at finde hjem til dig selv igen. Beslut dig og gå vejen sammen med mig 💜

  • Din unikke rejse fra dit hoved til dit hjerte starter her...
  • Er du klar til at gå all in?

Så er mit 4 måneders online forløb lige noget for dig! Det her transformerende forløb er til dig, der er klar til at fyre helt op for din indre hjertepower og sprænge rammerne for, hvad der er muligt for dig.